up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma
360

Joma Støvler Fotball Champion Cup AG

Joma Støvler Fotball Champion Cup AG

plus
  • 360Joma Støvler Fotball Champion Cup AG
  • Play videoJoma Støvler Fotball Champion Cup AG
  • Joma Støvler Fotball Champion Cup AG
  • Joma Støvler Fotball Champion Cup AG

Joma Støvler Fotball Champion Cup AG

Produktbeskrivelse Joma Støvler Fotball Champion Cup AG

The Champions øvre skiller seg ut på grunn av sin letthet siden det er laget ved hjelp av et enkelt stykke av mikrofiber, bare 1 mm tykk. Den har også en indre armering som sikrer strukturen og styrken av støvelen. The Champion står også ut for sin innersåle, produsert ved hjelp av en svært motstandsdyktig og tøff materiale som gir stabilitet til foten. En viktig funksjon for å forebygge skader og sikre at foten alltid holdes stramt. Denne støvel tillater bare den fremre del av foten for å bøye mens sentrum forblir stabil. Sålen er fremstilt av to komponenter med forskjellig tetthet, på utsiden, er det vanskeligere og derfor vanskeligere, mens innsiden er mykere å oppnå større fleksibilitet og demping samtidig redusere støvler vekt.

Joma Støvler Fotball Champion Cup AG er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Joma Støvler Fotball Champion Cup AG fra din nett fotball butikk goalinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos goalinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av fotball utstyr fra merket Joma.

Spesifikasjoner Joma Støvler Fotball Champion Cup AG

Type ytter såle
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up