up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma

Bærekraft

Joma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II

plus
  • Play videoJoma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II
  • Joma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II

Joma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II

Produktbeskrivelse Joma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II

Termisk langermet T-skjorte med avrundet krage, enestående for mykhet. Det er sømløst for å forhindre chafing. Jacquard-design for å forbedre pustevnen. Gir perfekt beskyttelse mot værforhold og komfort takket være dens vannmotstand og pusteevne. Perspirasjonbestandig, lett, myk og fleksibel. Karakterisert for å sikre stor bevegelsesfrihet, samt med passform og komfort.

spesifikasjoner:

sammensetning:

Elastan 8%

Polyamid 92%

Teknologi:

Brama:

Denne teknologien holder idrettsutøverens kropp til en konstant temperatur på grunn av sin større tilpasningsevne, konsistens og pusteevne. Dessuten føles behagelig når den kommer i kontakt med huden, er den sømløs og dermed forhindrer ubehagelig chafing.


Fullfør bestilling av Joma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II med vår Herreklær utvalg og T-skjorter artikler. Naviger gjennom andre fotball kategorier på goalinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på fotball utstyr, og få alle dine T-skjorter utstyr til den beste prisen, 100% garanti på goalinn!

Spesifikasjoner Joma Kortermet T-skjorte Brama Emotion II

Typer av ermer
Farge
Anbefalt bruk
Avgrensning

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up