up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Joma

Joma Fodboldstøvler Top Flex

plus
  • Play videoJoma Fodboldstøvler Top Flex
  • Joma Fodboldstøvler Top Flex

Joma Fodboldstøvler Top Flex

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Top Flex

Bygget for ytelse, og kombinerer fleksibilitet med passform og stabilitet. Den er fleksibel frem til det andre du trenger for å være stabil.
Sømmen er laget av et veldig fleksibelt toppkvalitets skinn og konstruert med høy kvalitet nylon innvendig og trekkfasthet på 800N/50 mm vev og varp 600N/50 mm. Det inkluderer forsterkning i tåen for slag.


Funksjoner:

Forstøpt EVA innersåle og 2 mm naturlig EVA plattform.
Midtsålen er laget av høy kvalitet og slitesterk phylon (shore 55).
Sålen er laget av høy kvalitet og slitesterk DIN 70 gummi.



Nå kan du legge inn bestillingen uten å måtte forlate huset med goalinn, nettbutikken som spesialiserer seg på fotball materiale. Vi vil at du skal nyte din fritid på en unik måte, og derfor tilbyr vi det største utvalget i Fotball produkter av Joma. Forespørr fotball produktene som er oppført som Joma Fodboldstøvler Top Flex designet for å gi deg full behag mens du trener din favorittsport eller dine daglige aktiviteter.

Spesifikasjoner Joma Fodboldstøvler Top Flex

Type ytter såle
Farge

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up