up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Asics
360

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

plus
  • 360Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Play videoAsics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Asics Skoe Gel Fastball 3

Liker du å trene håndball på banen? Du kan gjøre det med GelFastball 3 . Treningsskoen gir deg all stabiliteten du trenger for å utføre bevegelsene dine.

Støtten og komforten er de viktigste dyder du kan finne i dette stykket. I mellomsålen har SpEVa som minimerer effekten av fotsporene dine . I områdene foran og bak har den gelkapsler som en del av det eksepsjonelle dempingssystemet for å fremme rebound under jevn overgang. Tilstedeværelsen av en yttersåle av naturlig gummi med unike mønstre gir et høyt nivå av grep.

Innvendig har den et nett som er laget spesielt for å tilby deg all støtte og velvære. I tillegg har den en California-mal som favoriserer justeringen inne med lagene av skum, som forhindrer at foten glir og favoriserer justeringen i hælen . Gjennomsnittsvekten på stykket er 306 gram. Stykket har et eksternt belegg av syntetisk materiale, og den lukkede typen er ved hjelp av snorer Å gi stabilitet, støtte og fleksibilitet som trengs for de høye, utfordrende innendørs håndballspillene, sikrer ASICS GEL FASTBALL 3 fottøy for kvinner maksimal trekkraft for å få fordelen på retten.

ASICS bakfot GEL teknologi dempingssystem gir optimal komfort og eksepsjonell støtdemping, uansett hvor vanskelig landingen er, mens en SpEVA mellomsåle forbedrer sprett tilbake og fleksibilitet for jevn, flytende bevegelse rundt retten.

Den avtagbare EVA-sokkelen holder føttene tørre mens du legger til et annet lag av pute.

Den spesielle mesh øvre lar foten puste, mens California slip-holdningen gir ekstra stabilitet og fleksibilitet til å spille med selvtillit.

Ytelsen forbedres ytterligere av NC gummi ytre sålen som gir utmerket trekkraft i løpet av de raske pasientene.

Vekt.

306g.

EGENSKAPER:

SpEVA mellomsåle.

ASICS bakfeste GEL teknologi pute system.

NC gummi yttersåle.

Spesielt maskefast øvre.

California glidende varig.

Avtakbar EVA sokkel.

10mm hæl drop.Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett fotball butikk. Kjøp Asics Skoe Gel Fastball 3 med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende fotball produkter i Damesko kategorien som kan supplere din bestilling, goalinn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Asics Skoe Gel Fastball 3

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Asics fastball

-

Som jeg kunne si fant jeg en sko til foten min, sko som ble tatt for å spille squash, og de er nikkel. kanskje jeg hadde trengt en størrelse over at de vil slappe av i tide. ellers perfekt til min squash bruk 3 ganger i uken. takk igjen for leveringshastigheten.

Encantados

-

Jeg kjøpte dem til datteren min, og hun er strålende fornøyd. Jeg tror han gjør mer sport for å bruke dem .....

Innebandy sko

-

Sko er veldig godt egnet for innebandy basert på tidligere erfaring. Ikke for stiv og absorberer effektene helt riktig. Leveringen var nøyaktig og sendes raskt i tillegg til rimelig pris. Kommunikasjon av levering ble også håndtert profesjonelt. En fornøyd kunde her. Thanks.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up