up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

adidas
360

adidas World Cup Fotballsko

adidas World Cup Fotballsko

adidas World Cup Fotballsko

adidas World Cup Fotballsko

adidas World Cup Fotballsko

plus
  • 360adidas World Cup Fotballsko
  • Play videoadidas World Cup Fotballsko
  • adidas World Cup Fotballsko
  • adidas World Cup Fotballsko
  • adidas World Cup Fotballsko
  • adidas World Cup Fotballsko
  • adidas World Cup Fotballsko

adidas World Cup Fotballsko

Produktbeskrivelse adidas World Cup Fotballsko

Støvelen dvs vært valget av profesjonelle fotballspillere i mer enn 20 år.


Adidas World Cup har et klassisk design, laget med materialer av høyeste kvalitet og skru inn pigger.Funksjoner:


- K-skinn øvre for holdbarhet, letthet og hanske-lignende passform


- EVA innersåle for komfort


- Quick-tørking syntetisk fôr


- TPU plate for lett ytelse og holdbarhet


- Skru-studs for grep på veldig myke, naturlige grunner


Hvis du ser etter gode kvalitets Fotball junior artikler, da vil vårt utvalg av Fotball junior definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg adidas World Cup Fotballsko, prisen er 116.99 $ og er tilgjengelig. goalinn er det beste alternativet for å kjøpe fotball utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for adidas World Cup Fotballsko, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner adidas World Cup Fotballsko

Type ytter såle
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (10)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Høy kvalitet, mykt skinn, rask levering.

-

Disse støvlene er laget av noe av det fineste skinnet. Byggekvaliteten er så god. Klassiske linjer, men fortsatt en flott støvel. Frakt var superenkelt å spore til døren min og fort som jeg er i New Zealand. Så å få disse støvlene så raskt i tiden var flott. Kommer definitivt til å kjøpe flere støvler fra disse gutta. Jubel

Rått

-

fantastisk service..støvler er akkurat det jeg bestilte, levering var rask, ankom før planlagt dato. hadde, appen for å spore støvler var fantastisk å bruke..kjapp service

Fremragende støvler og service!

-

Helt fremragende service. Kjøpt fra New Zealand og levert innen 12 dager. Produkter av høy kvalitet, og jeg vil nå gjøre et nytt kjøp på grunn av stor kundetilfredshet og service ...

De beste støvlene jeg hadde.

-

De beste støvlene for lek på det myke, våte gresset. Ingen glidning, stabil hver gang. Ikke glem å stramme piggene før hvert spill og øv deg på å unngå å savne dem. Anbefaler denne varen.

Adidas verdenscup

-

Første opplevelse via dette nettstedet, og det er en stor suksess !! Leveringstid respektert. Produktkvalitet funnet. Dette er den første, men absolutt ikke den siste !!! Takk skal du ha

Flotte støvler!

-

Imponerende leveringstid med tanke på globale transportbegrensninger. Levering til New Zealand om 3 uker. Fantastiske støvler og det graverte navnet tilfører et spesielt preg.

Adidas verdenscup

-

Utmerket

Utrolig støvler

-

Var bekymret for å kjøpe verdensmesterskapene mine fra en internasjonal butikk, men da de ikke var tilgjengelig i Canada, gikk det videre. Ingen problemer med sko eller service. Tok 13 dager. Ingen ekstra plikter. Brukte disse støvlene når jeg spilte konkurransedyktig i yngre alder og ingenting berører dem. Sett dem på og føl deg som en million dollar. Fortsatt den beste bootsstangen INGEN !!!

Anmeldelse

-

Hei, hvor lang tid tar det å bli levert

Pålitelig transportsystem

-

Etter bestilling kan du se hvor varene som er bestilt i et synlig skjema, er plassert. Det er et system som kan være veldig trygt. I mitt land kan jeg kjøpe sko som jeg ikke kan kjøpe med tillit, og jeg er veldig fornøyd.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up