up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

adidas

adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

plus
  • Play videoadidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

Produktbeskrivelse adidas Winter 18 Jakke

Vær forberedt på vær i denne juniors fotballjakke. Laget med quilting på innsiden av kroppen og utenfor ermene, har den ekstra polstring for varme og komfort. En full glidelås og hette gir dekning fra elementene. En tettsittende, slank passform fullfører det moderne utseende.

Egenskaper:

Full glidelås med hette

Quilting på innsiden av kroppen og utenfor ermene

Polstret for varme og komfort

Adidas Badge of Sport på brystet

spesifikasjoner:

100% Polyester (Ripstop)

Vekt: 92g


Dra nytte av våre tilbud på adidas Winter 18 Jakke. I vår nett fotball butikk, hos goalinn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste fotball utstyret. Du kan også besøke andre fotball kategorier og finne produkter av merket adidas til den beste prisen.

Spesifikasjoner adidas Winter 18 Jakke

Hette
Farge
Funksjoner
Skjønn
Anbefalt bruk
Type jakke

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Fantastisk benkfrakk

-

Super varm, super behagelig dette er en fantastisk pels for å holde seg varm før du går ut på banen eller for å ha på deg i dårlig vær under lett oppvarming.

Ekte fotballjakke!

-

Mitt 13 år gamle barnebarn elsker det og moren hans også! Fotballjakke som barnebarnet mitt umiddelbart satte pris på til tross for den kjøpte størrelsen er litt stor for ham, moren hans synes den er utmerket for kvaliteten og finishen. Min 50 år gamle partner vil like den samme fordi han synes adidas-sjekken er veldig fin. Kort sagt unmissable jakke!

100% original

-

Hei alle sammen, god jul. Takk til trekkinn og dets ansatte for deres følsomhet for kundetilfredshetsorientert arbeid. Vi er takknemlige for den beste prisgarantien de tilbyr oss for den mest originale produktgarantien. Vi er takknemlige til Trekkinn for et veldig vellykket nettsted nesten over hele verden når jeg leverer mine bestillinger fra Tyrkia 10. Takk, Trekkinn .....

Flott artikkel

-

Plettfri jakke! Min 11 år gamle sønn elsker det!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up