up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

adidas
360

adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

plus
  • 360adidas Samba Fotballsko innendørs
  • Play videoadidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs
  • adidas Samba Fotballsko innendørs

adidas Samba Fotballsko innendørs

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Samba Fotballsko innendørs

Når avstanden er så kort mellom hvert målområde, vet du at du trenger å bevege deg veldig fort.

Adidas Samba futsal støvler vant ikke sitt legendariske rykte ved å gi tomme løfter. Disse raske, komfortable støvlene gir deg all komfort, støtte og demping du trenger for å lede laget ditt til suksess hver gang du spiller.

Samba-overdelen er laget av syntetisk skinn og gir førsteklasses letthet og holdbarhet. Blonderelukningen gir en pålitelig, tettsittende passform, mens den store tungen viser modellens klassiske navn og gir betydelig komfort.

Men tidenes mest berømte futsal-støvler kunne ikke bli etterlatt i sin eneste enhet. Den ikke-merkbare yttersålen i gummi gir enestående all kjørefelt takket være det blandede mønsteret. Den utstansede EVA-innersålen gir lett demping og komfort for et mer flytende spill.
Theres en grunn til dette legendariske innendørs sko selger fortsatt som en gal. Perfection aldri går ut av stilen. Dens mykt skinn øvre og en lav profil gummi gummi yttersåle gir den ultimate kontroll elitespiller.

Egenskaper:

Full korn skinn øvre for komfort og myk følelse

Slitesterk gummi gummi yttersåle


Hva synes du om å finne adidas Samba Fotballsko innendørs med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår fotball butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med adidas. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Fotballsko artikler.

Spesifikasjoner adidas Samba Fotballsko innendørs

Farge

Kundeomtaler og spørsmål (22)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Samba

-

Adidas samba, mottatt i tide, de er bare vakre og med mine initialer. Fornøyd med kjøpet mitt, anbefaler jeg og vil gjenta kjøp på nettstedet. Nei nei

Topp!!!

-

Vakker !!!! Topp topp !!!

Flotte par sko

-

Utmerket kvalitet, veldig god kvalitet, veldig behagelig, enten det er for sport / hverdag, skoene passer til alt. Rask levering med effektiv sporing

Fantastiske sko, vanskelig å finne i canada

-

Jeg har kjøpt disse for fritidsklær. Frakten tok lengre tid enn jeg er vant til, men absolutt akseptabelt når jeg vurderer at jeg er i Canada. Gode priser hvis du ikke har det travelt.

Mye for pengene!

-

Rask levering og veldig god valuta for pengene

Denne skoen er det 7. paret! !!

-

For tjue år siden fikk jeg en splittret SAMBA fra Rastaman. SAMBA er veldig behagelig å ha på, og når den er polert, skinner den som en ny og har blitt brukt i mange år. Deretter 7. etappe. Med veldig tøffe sko elsker jeg alltid SAMBA, enten det er på en byggeplass, drikker i baren eller reiser rundt i verden. Jeg hadde på meg andre sko, men til slutt er dette tilfelle.

Flotte sko

-

Elsker disse skoene. Rask levering god kvalitet

Kvalitet

-

De informerer deg om status for bestillingen kontinuerlig med bilder av pakken sendt. Møt fristen. Skoene er kule og av kvalitet. Jeg anbefaler det 100%.

Anmeldelse

-

Rask levering og gode sko ... 5 stjerner herfra

Samba

-

De blir skåret små og bråker,

God ytelse!

-

lett og yter godt

Hyggelig

-

god stand veldig bra takk

Produktomtaler

-

Veldig bra og vakkert produkt. Synd at leveringstiden var litt lang, men det var vel verdt det. Takk skal du ha!

Veldig kult

-

De skjærer seg litt små. Jeg trenger refusjon x endring av størrelse og jeg har returnert dem, jeg har betalt 4,99 d porto og de har allerede kommet, men de har ikke lagt inn pengene, og de svarer ikke på tf eller meldinger.

Fantastisk pris

-

Jeg hadde bestilt dette paret sko, som tok omtrent to uker for levering til Toronto. Men ingen klager som dette allerede uttalte da jeg bestilte. Fantastisk pris skjønt. Dette var omtrent 25% billigere enn amazon canada. Produktet er det samme som på bildet. Glad transaksjon over alt !!

Veldig rask levering

-

Bra produkt og rask levering!

God

-

Jeg kan bare si at produktet ikke har kommet hjem, jeg har vært nødt til å gå til MRW, foruten venture, fordi det er umulig å kontakte MRW, og også på innsamlingskontoret, uendelige køer og oppstyr skremmende. Jeg burde bytte distribusjonsselskap

Samba

-

Veldig bra produkt

Coool

-

Utmerket. Rask levering og genialt produkt. Takk!

Tidløs design. kjempebra par sko

-

Varen tok lengre tid enn de angitte leveringsdatoene. Men det var bare av med noen dager. Produktet kom i god stand, og føles godt å ha på seg, men vær så oppmerksom på noen få ting for en mer informert innkjøpsbeslutning. 1. Overdelene knirker, og det kan være et problem for noen. Ikke en avtale bryter for meg skjønt. Forhåpentligvis vil det være minimal med mer innbrudd. 2. Det er en meget uttalt bue støtte for innersålen, og de med flate føtter eller sammenklappede buer kan finne det ubehagelig. 3. Den overordnede konstruksjonen kan være litt på den smale siden, og tåboksen kan være for liten til bredere føtter. 4. Jeg anbefaler å gå til en lokal Adidas butikk og prøve på forskjellige størrelser for å få en følelse for denne modellen før du kjøper for å redde deg selv eventuelle klager. Størrelsen vil være den samme for lokale og fra dette nettstedet. 5. Vær forsiktig med å gå på vått fliser gulv. Denne tingen blir glatt. En hvilken som helst tørr overflate har imidlertid et perfekt grep. Jeg har ennå ikke testet det på gress skjønt. Jeg ga det fortsatt fem stjerner. Det er en tidløs design og det er ingen perfekt sko der ute. Dette kan faktisk komme i nærheten. Og dessuten ser det fantastisk ut.

Adidas samba

-

En tidløs klassiker.

Godt produkt

-

Veldig bra produkt synd at det ikke var noen mindre størrelser

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up