up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro
360

Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG

Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG

plus
  • 360Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG
  • Play videoUmbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG
  • Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG
  • Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG

Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG

Produktbeskrivelse Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG

En klassisk afkast! Reborn og klar til den moderne spil, er Speciali Eternal inspireret af den største boot i Umbros historie. Den oprindelige Speciali er en del af fodbold historie båret af Shearer, Owen, Valderrama, Roberto Carlos og Pepe blandt mange andre boot har scoret flere hundrede mål og inspireret tusindvis af minder. Nu vender den tilbage som Speciali Evige, balancering, at klassisk look med et moderne fodbold sensibilitet. Forever del af Umbros boot samling. Forever læder. Forever Speciali

Funktioner:

Letvægts blødt læder øvre tilbyder suveræn komfort og holdbarhed

En ramme overlay tilbyder ekstraordinær støtte og stabilitet

Fold løbet tungen med et strejf fastgørelse til at holde det på plads

Lygte akilleshæl fane reducerer mund træthed og tryk

Pre støbt sok liner giver forbedret pasform og støtte

Ny Wishbone teknologi giver mulighed for kontrolleret støtte i hele foden

Flex riller i forfoden tilbyde fleksibilitet og bevægelse

Resized nitter i en ergonomisk mønster mindske presset


Hvis du vil købe de bedste Fodboldstøvler fra Umbro, har du fundet det bedste sted, goalinn. Hos goalinn, har vi kun de bedste mærker, som Umbro, så du kun får de bedste fodbold, til de bedste priser. Kig selv efter i fodbold og Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG. Bestil nu og modtag dine Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG, inden for et par dage.

Funktioner Umbro Støvler Fodbold Speciali Eternal Premier AG

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Umbrien speciel

-

Fremragende sko med en lidt bredere end normal sidst. Godt og blødt læder og polstring af høj kvalitet indeni. Stykkerne er AG med godt greb. Størrelsen på skoen er lidt mindre end nummereringen. Jeg anbefaler det uden forbehold til alle elskere af lædersko og til alle med en lidt bredere fod end normalt.

Læder, højre ag plade, bred-ish, tro i størrelse, alt kontrolleret!

-

Jeg bærer 28cm / 280jp i næsten alle mine sportssko med den sjældne undtagelse. Jeg har også moderat brede og tykke fødder, og jeg foretrækker læder, der tilpasser sig fodens form. Disse støvler kører i størrelse og følte sig utroligt sikre og alligevel behagelige fra det første spil (ingen blemmer eller ubehag overalt). Læderet er i høj kvalitet med den rigtige polstring og foretrækker det frem for K-læder, der føles for blødt for mig og får mig til at føle sig ustabil. AG-pladen føltes fremragende på nyeste gen-kunstige (prøvede dem på tørre og våde dage), at "græsset" er højt. Der skal stadig testes, når vejret bliver varmt i foråret / sommeren. Jeg elsker også deres styling, superklassikere! Når mine nuværende FG-støvler udløber, vil jeg overveje disse paraplyer også i FG / HG-variant.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up