up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro
360

Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

plus
  • 360Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG
  • Play videoUmbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG
  • Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG
  • Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG
  • Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

Produktbeskrivelse Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

Medusae 3 Elite, Umbros seneste boot-udgivelse, er fodboldmærkeets første laceless lædersko, der nogensinde har været. Det kombinerer berøringen og hastigheden fra de tidligere generationer af Medusae med en innovativ overdel i k-læder. Ved at fjerne det traditionelle snøresystem, viser Medusae 3 Elite virkelig, at mindre er mere.

Funktioner:

Den sømløse overdel er et stort stykke k lædervamp designet til at øge strejkeområdet og udjævne et større overfladeareal på foden.

Den sømløse konstruktion af læderoverdelen over forfoden skaber en behagelig fornemmelse uden ujævne overflader, som foden kan gnide mod

En konstrueret strikket krave med TPU varmesvejsede understøtningszoner giver en responsiv pasform og muliggør let fodtiltrækning, samtidig med at stabilitet og sikkerhed opretholdes i hælområdet

Præget flex-riller følger stinglinjerne på den ikoniske Speciali. De giver fleksibilitet, samtidig med at de opretholder en sikker 'låst ned'-pasform

Ekstra polstrede zoner i kraven og silikone-greb i hælen giver ekstra sikkerhed

Den lette og stive Pebax ydersål har en unik kombination af koniske og specifikt formede stifter for at sikre maksimalt greb og trækkraft for hastighed i alle retninger.

Specifikationer:

Letste lædersko i nogensinde

vejer kun 170 g


Køb dine Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG til den bedste pris! Vores online har fodbold, goalinn lige dem du går og drømmer om! Find Fodboldstøvler til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online fodbold katalog!

Funktioner Umbro Støvler Fodbold Medusæ III Elite SG

Type ydersål
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up