up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Umbro

Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

plus
  • Play videoUmbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG
  • Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG
  • Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG
  • Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

Produktbeskrivelse Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

Den nye Chaleira II League i foråret Sommer 2020-kollektionen innoverer inden for design og opretholder sin fremragende kvalitet.
Sammensat af PU-overdel med mesh-paneler for bedre åndbarhed og komfort, polstret stingdetaljer, PU-tå for øget holdbarhed og sider dannet af et letvægtsnet for forbedret åndbarhed
Den har en sål, der er dannet af fleksible riller i forfoden, hvilket giver fremragende trækkraft under spil, stødabsorberende område af ydersålen og 360º drejepunkt
Sammensætning: 90% syntetisk læder, 10% mesh


Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG, er med garanti den bedste i fodbold udstyr. Hos goalinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din fodbold butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Umbro giver dig. Vores hold af fodbold experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Fodboldstøvler, til den bedste pris.

Funktioner Umbro Fodboldstøvler Velocita IV League AG

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Få mere, end du betaler for

-

Fantastisk pris for en meget god støvle; Meget behagelig pasform og sandt i størrelse, bedre end mange støvler, der koster dobbelt eller tre gange så meget!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up