up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Spalding

Spalding Lange Bukser Referee

plus
  • Play videoSpalding Lange Bukser Referee
  • Spalding Lange Bukser Referee

Spalding Lange Bukser Referee

Produktbeskrivelse Spalding Lange Bukser Referee

Funktioner:

Klassiske referee bukser

vævet polyester

Høj kvalitet logo broderi

Specifikation:

96% Polyester, 4% Spandex

Vægt: 275 g / m


Find din pris på Spalding Lange Bukser Referee og se om den er på lager. Du kan også kigge efter Herretøj tilbud og vælge det bedste tilbud. Find de nyeste tilbud på Bukser og utrolige pris nedslag! Du får altid den bedste pris hos goalinn.

Funktioner Spalding Lange Bukser Referee

Længde
Farve
Anbefalet brug

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Fantastisk sælger, meget hurtig levering, varer som beskrevet.

Anmeldelse

-

Stor sælger, meget hurtig levering, varer som beskrevet.

Spallding dommerbukser

-

Stor sælger, hurtig levering! Dette er min anden Spallding-dommerbukse. Jeg bruger stadig min første i 4 år, og de er i perfekt stand. Jeg elsker stoffet, det er ikke nødvendigt at stryge, bare vask i vaskemaskinen og lad dem tørre, foldet lige ved kanterne. De eneste ulemper, jeg har, er, at den originale dimensionering er for bred til mig, og at jeg altid skal give dem til en taylor for at indsnævre dem.

Awesome!

-

Disse bukser er ideelle til embedsmænd. Min krop er lidt ikke-standard, men jeg havde bukserne indsnævret, og nu er de perfekte. Derudover er prisen ganske lav - normalt kan du købe dem til omkring £ 50.

Basketballdommerbukser

-

Basketballdommerbukser Fremragende forhold mellem kvalitet og pris; ankom i de lovede tider. Jeg tog en L og kjole som en italiensk 50/52; Jeg var ikke særlig høj, jeg var nødt til at forkorte dem

Perfekt

-

Fremragende bukser, men vær forsigtig med størrelsen.

Mere end awesome

-

Fremragende og passer mig meget godt

Spalding refereepants

-

Den kvalitet, du kan forvente fra en Spalding bukser, men til en meget skarpere pris end andre steder. Leveres hurtigere end forventet.

Basketball dommer bukser

-

Fremragende kvalitet / prisforhold; ankom i de lovede tider. Jeg tog en S og kjole som en italiensk 48/50; Jeg er 1,90 m høj og måtte udnytte hele hædet; Jeg har dem lidt strammet i benene for at forbedre pasformen.

Perfekt

-

Produktet ankom i de forventede vilkår, nøjagtig størrelse opnået fra bordet af webstedet. Det er ikke det første produkt jeg køber, og jeg tror, jeg vil bruge siden igen

Perfekt!

-

Kom hurtigt, størrelse ifølge diagrammet, perfekt på alle måder !!! Mange tak!!!

Til dommerbukser

-

Tak for denne bukser i Litauen denne bukser kan du købe 80e o din bukser kun du kan købe 45 e og sende til Litauen 56e wow beklager min dårlige engelsk https://www.varle.lt/m/apranga-apsaugos-sportui/ Spalding-referee-bukser - 7858399.html

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up