up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming
360

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

plus
  • 360Salming Skoe Ninetyone
  • Play videoSalming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Skoe Ninetyone

Salming s performance sneaker sko har en super soft suede øvre, der giver stor komfort og fleksibilitet. Ydersålen er lavet af rå gummi for at give maksimal trækkraft og tæt på undergrundsfornemmelsen. Men der er mere end i øjnene på denne ydeevne sneaker sko, inde i den rå gummi ydersål skal der? En skjult EVA ydeevne mellemsål, hvilket gør denne sko til en fremragende indendørs performance sko samt en cool udseende sneaker.

Specifikationer:

Vægt: 346 g

Drop: 9 mm

Materiale: Real ruskind

Stak: 10 mm midten af ​​hæl19 mm kugle af fod

Mellemsål: Performance EVA

Ydersål: XR110?

Teknologi:

TGS 62/75:

Torsions Guide System. Afstanden fra hæl til fodkugle (62% af skoen) er designet med ekstra stabilitet, hvilket slutter i den såkaldte ballet? linje, en 75 ° vinkel. Foran 75 ° linjen har vi udstyret skoen med større fleksibilitet for at stimulere fodens naturlige bevægelser. TGS 62/75 tager hensyn til alle gangcyklus kriterier. Samtidig blødgør den belastning forårsaget af friktion under laterale bevægelser. Skoen bøjer på nøjagtigt de rigtige steder og stimulerer fodens naturlige laterale og fremadrettede bevægelser.

Ergo Heelcup:

For at stabilisere og fixere hælen, som er nøglen til at give en god pasform og komfort, har vi udviklet en ny anatomisk Ergo Heel Cup, der er lidt længere end den gennemsnitlige hælkage.

Performance EVA:

Inde i den rå gummi ydersål skal der? En skjult EVA ydeevne mellemsål.

XR110:

For at hjælpe dig med at styre alt dette svingningspræstation har vores XR110 ydersål en ekstra klæbrig udviklet forbindelse!


Prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos fodbold. Køb Salming Skoe Ninetyone, til de bedste priser. Vent ikke mere, find flere varer som fodbold, lige som Herresko, så du ikke mangler noget. goalinn Har altid hurtig levering.

Funktioner Salming Skoe Ninetyone

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Det er en fed håndbold målmandssko. Den minder om Adidas speciel men har tygger sål og stærkere hæl så den passer bedre på dine fødder. Str. passer meget godt til din normale str.

Cool

-

Meget behagelige, korrekte størrelse, stærke og forstærkede sko til trods for at være ruskind, min glæde søn, med hensyn til størrelsen jeg målte centimeterne på en sko af ethvert mærke (som min søn bruger) og jeg kiggede efter den i tabellen til Salming og størrelsen er kommet perfekt ... min søn er en håndbold og god målmand

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up