up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming
360

Salming Skoe Ninetyone

plus
  • 360Salming Skoe Ninetyone
  • Play videoSalming Skoe Ninetyone
  • Salming Skoe Ninetyone

Salming Skoe Ninetyone

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Salming Skoe Ninetyone

Salmings Performance Sneaker Shoe har en super soft suede øvre, der giver stor komfort og fleksibilitet. Ydersålen er lavet i rå gummi for at give maksimal trækkraft og tæt på jorden. Men der er mere end i øjnene på denne ydeevne sneaker sko, inde i den rå gummi ydersål skal der? En skjult EVA ydeevne mellemsål, hvilket gør denne sko til en fremragende indendørs performance sko samt en cool udseende sneaker. Suede er et naturligt materiale. Hvis dine sko bliver snavset, tørt børstet snavs væk, brug så en ruskind pensel? Du kan ikke vaske ruskind.

Specifikationer:

Materiale:

Virkelig ruskind


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos goalinn, din online specialist i fodbold udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Håndboldsko varer fra Salming. Kig efter fodbold varer, der står under Salming Skoe Ninetyone. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Salming Skoe Ninetyone

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Det er en fed håndbold målmandssko. Den minder om Adidas speciel men har tygger sål og stærkere hæl så den passer bedre på dine fødder. Str. passer meget godt til din normale str.

Cool

-

Meget behagelige, korrekte størrelse, stærke og forstærkede sko til trods for at være ruskind, min glæde søn, med hensyn til størrelsen jeg målte centimeterne på en sko af ethvert mærke (som min søn bruger) og jeg kiggede efter den i tabellen til Salming og størrelsen er kommet perfekt ... min søn er en håndbold og god målmand

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up