up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Salming

Salming Lange Bukser Reload

Salming Lange Bukser Reload

plus
  • Play videoSalming Lange Bukser Reload
  • Salming Lange Bukser Reload
  • Salming Lange Bukser Reload

Salming Lange Bukser Reload

Produktbeskrivelse Salming Lange Bukser Reload

Elastisk talje med snor, Tape lynlås baglomme, Sidelommer, Big Salming logoSalming Reload Bukser er lavet i et funktionelt polyesterstof. De er omhyggeligt konstrueret med en afslappet regelmæssig pasform og en behagelig elastisk talje med snor. Bukserne er designet med et mørkt makro logo af høj kvalitet i siden, to sidelommer og en lille tapet baglomme. Et perfekt valg, hvis du leder efter en funktionel bukser med den perfekte afslappede pasform.

Specifikationer:

Materiale: Shell 1: 100% Polyester Shell 95% polyester 5% elastan.

Lommer: Sidelommer, tapet baglomme.

Detaljer: YKK lynlås.

Fit: Regular.


Hvis du vil købe de bedste Dametøj fra Salming, har du fundet det bedste sted, goalinn. Hos goalinn, har vi kun de bedste mærker, som Salming, så du kun får de bedste fodbold, til de bedste priser. Kig selv efter i fodbold og Lange Bukser Reload. Bestil nu og modtag dine Salming Lange Bukser Reload, inden for et par dage.

Funktioner Salming Lange Bukser Reload

Længde
Farve
Anbefalet brug

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up