up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat

Rinat NRG Oppustelig Mannequin

Rinat NRG Oppustelig Mannequin

plus
  • Play videoRinat NRG Oppustelig Mannequin
  • Rinat NRG Oppustelig Mannequin
  • Rinat NRG Oppustelig Mannequin

Rinat NRG Oppustelig Mannequin

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Rinat NRG Oppustelig Mannequin

Oppusteligt forsvar på 2,05 m højde. Den er fremstillet i en blød og resistent PVC, og uden sømme. Det har ikke nogen stiv del, der kan forårsage skade eller chafing.

Basen er genopfyldelig med vand, med en diameter på 56 cm. Når den oppustelige er ramt af bolden, vender den straks tilbage for at genoprette den lodrette position takket være sin base af stor dimension og stabilitet. Den oppustelige, en gang oppustet og med bunden fyldt med vand, har en omtrentlig vægt på 23 kg.

Den har to håndtag på siderne, lavet af PVC med større stivhed end opblussenes krop, hvilket letter transport og placering.

Deflater indtager lille plads, der letter transport og opbevaring.

Den er ideel til taktiske arbejde og center auktion handlinger. I tilfælde af centerauktion tvinger det centret til at forbedre dens nøjagtighedscenter, og hvem slutter for at vurdere dets rumtid.

Det er ideelt til specifikt arbejde med målvagter. Det forhindrer målmandens fuldstændige vision, letter kontakt (ingen skade), forbedrer rumtidsopfattelsen i centrene, ...

Undgå skader og fremme kontakt med rivaliseringen (dukke).

Den er velegnet til brug både i naturligt græs og kunstgræs og i alle typer gulve til sports- og sportsgulve, såsom indendørs fodbold, basketball, håndbold og andre sportsgrene.


Leder du efter gode kvalitets Fodbold mål, så vil vores udvalg i Fodbold mål, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Rinat NRG Oppustelig Mannequin, til kun 98.99 $ og på lager. goalinn er det bedste sted at købe fodbold udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Rinat NRG Oppustelig Mannequin, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Rinat NRG Oppustelig Mannequin

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up