up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoRinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi
  • Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi
  • Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi
Rinat

Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi

Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi

plus

Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi

Produktbeskrivelse Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi

Denne nye version af Xtreme Guard -modellen har overlegne funktioner på trods af at den er mellemlang. Dens konstruktion og tekniske detaljer gør den til en yderst behagelig og højtydende handske, som let placerer den over handsker af lignende intervaller. Fremragende værdi for pengene, kvalitet og ydeevne.

Bagside: Ultra letvægts neoprenbase med volumen til beskyttelse og dæmpning. Højfrekvent indkapslet tilbage til volumen, krop og beskyttelse. Monteret på meget åndbart materiale.

Klip: Negativ. Dette snit har sømme på indersiden af handsken. Det mister en lille smule latexoverflade, men i bytte opnår det en god pasform til hånden. Det er et meget teknisk snit, der, da det er så stramt, giver maksimal følelse af kontrol og kontakt med bolden.

Håndflade: Super Softy Xp. Latex med god ydeevne og holdbarhed, samt et meget godt greb. Anbefales til tør brug.

Lukning: Armbånd lavet af neopren og elastik, hvilket gør det mere funktionelt og letter håndens indtræden. Fuldt pandebånd med tilpasseligt vindue og elastisk applikation i bunden for bedre pasform.


Specifikationer:

Materiale: Latex Super Softy
Grund: Naturligt græsVent ikke med at købe din Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi! Hos goalinn alle vores Tilbehør produktor, er med fabriksgaranti fra Rinat. Køber du i vores online fodbold butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores fodbold fællesskab. Bestil dine Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Rinat Målmandshandsker Xtreme Guard Superior Semi

Beskyttelse
Skæretype
Farve
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Godt køb

-

Der er et godt kvalitetsprisforhold. Vi vil købe igen. Det er til en gave, og min søn elsker at kunne personliggøre sine handsker !!

God hjemmeside

-

Gode produkter og alt var korrekt.

Gode produkter, husk at det er en stram størrelse at bestille en mere

-

Gode produkter, Renés bemærker, at det er en stram størrelse, bed om en mere

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up