up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat
360

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

plus
  • 360Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro
  • Play videoRinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro
  • Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro
  • Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Produktbeskrivelse Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Bagside: Latex frekventeres med stort volumen, hvilket gør den til en robust handske, meget bevæbnet og med meget polstring, alt monteret på åndbart net på den øvre del og neopren på det nedre område.

Klippet: Ergonomisk, utrolig behagelig.

Palm: Tysk 3mm Omega Grip latex, der giver et uovertrueligt greb, fremragende holdbarhed, meget god polstring og god ydeevne. Vi anvender anti-glidegel på indersiden af ​​håndfladen for at forhindre, at handsken flytter fra sit sted.

Lukning: Neoprenfrekvens, der genererer punkter for fleksibilitet og bevægelsesfrihed. Det har en åbning med lycra i håndledets udvendige område (EZ Fit), der letter håndenes indtræden i handsken, elastikbåndet omhygges af en justerbar hovedbånd lavet halv latex (forlænget palme) og tekstilhalv som er en brugerdefineret vindue


Vent ikke med at købe din Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro! Hos goalinn alle vores Tilbehør produktor, er med fabriksgaranti fra Rinat. Køber du i vores online fodbold butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores fodbold fællesskab. Bestil dine Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Rinat Målmandshandsker Kancerbero Quantum Pro

Beskyttelse
Skæretype
Farve
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Produkt evaluering

-

Produkt fremragende kvalitet super anbefale fragt ankom godt før forventning om at jeg bor i Rio Grande d South top selv jeg vil gå tilbage for at købe Aki

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up