up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Rinat

Rinat Langærmet Sweater Etnik

Rinat Langærmet Sweater Etnik

plus
  • Play videoRinat Langærmet Sweater Etnik
  • Rinat Langærmet Sweater Etnik
  • Rinat Langærmet Sweater Etnik

Rinat Langærmet Sweater Etnik

Produktbeskrivelse Rinat Langærmet Sweater Etnik

Vi har forbedret på skæringen. Nu er det mere teknisk og tæt på kroppen, for at gøre det mere smukt og mere imponerende på målet. Pude på albuer og underarme. Sublimeret front, ryg og ærmer. Det er blevet uddybet med et nyt stof, køligere, lettere, med transpiration og det føles bedre at røre ved. Som resultat tilbyder vi et bedre tøj på dine hænder. UltraPlay Technology: Den er designet med højteknologi på stof, med fordampningssystem. Stoffet er blevet behandlet for at beskytte mod UV-stråler og reducere akkumulering af bakterier, der forårsager dårlig lugt.

Er du helt vild med fodbold? Få din Rinat Langærmet Sweater Etnik og nyd dine fritidsaktiviteter, på den sikreste og bedste måde med Rinat. Glem ikke vores store udvalg i Børnetøj, i mange størrelser og til alt slags vejr. For at du kan få de bedste og mest effektive fodbold er de fleste af vores T-shirts varer lavet i samarbejde med professionelle sportsudøvere.

Funktioner Rinat Langærmet Sweater Etnik

Typer af ærmer
Farve
Køn
Anbefalet brug
Faggrænse

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up