up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Reusch
360

Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion

Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion

plus
  • 360Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion
  • Play videoReusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion
  • Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion
  • Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion

Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion

Produktbeskrivelse Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion

Funktioner:

PALM: G3 Fusion

CUT: Dual Valset Udvidet Cut ESS ™

WRIST CLOSURE: Elastisk Lang Cuff med DuraLoop ™, halv elastisk rem med tekstilvindue og gummi ender

BACKHAND: Pro Latex

Pro Flex ™, Udvidet Finger Tips ™, Comfort Tips ™, Shockshield ™ Advanced

Ergonomisk Palm Embossing, AirVentSystem ™, ESS ™, 3D Thumb Crotch ™

Rolled Thumb ™, Keep Control ™, DuraLoop ™

Teknologi:

ESS: Den anatomiske form af handsken og de forspredte fingre gør det ergonomiske supportsystem til en naturlig fangstposition. Den latex, der lidt trækkes op på lillefingersiden, giver et større fangstområde og en strammere optimeret pasform.

Pro Flex ™: Pro Flex ™ giver fremragende fleksibilitet. Ved at kombinere specifikke materialer og anvende vores ekspertise viden om fodboldhandske teknologi, opfandt vi den bedste backhand fleksibilitet til fodboldhandsker på markedet.

DuraLoop ™: Holdbarhed, greb, fiksering: Den nyudviklede DuraLoop ™ har tre fordele i en innovativ teknologi. Den 3 mm superbløde latex patch ligger på toppen af ​​palmskummet, hvilket giver ekstra slidstyrke og holdbarhed i en af ​​de mest stressede zoner i håndfladen. Ved at dække hele indersiden af ​​håndledsbandageen forstørrer DuraLoop ™ håndfladen latex i håndfladen for endnu mere greb og stabilitet, når du fanger en bold eller dykning. Den forstærkede klap på bunden af ​​bandagen muliggør desuden en nem adgang til handsken.

Shockshield ™: Shockshield ™ Avancerede funktioner som et ekstra dæmpningssystem på handskens baghånd. Denne opbygning af specialpudemateriale giver målmanden mere sikkerhed, avanceret beskyttelse og bedre boldkontrol ved stansning.

EFT: Maksimering af håndfladen, især den del omkring fingertippene sikrer det største mulige latex til kuglekontaktområde og dermed garanterer en endnu bedre kontrol, når du fanger bolden.


Find masser af fodbold varer fra Reusch, altid på lager og til den bedste pris. Hos goalinn, din online fodbold butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Reusch Målmandshandsker Prisme Supreme G3 Fusion

Beskyttelse
Skæretype
Farve
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (2)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Imponeret

-

Handsker ankom til tiden. Produkt som annonceret. Meget imponeret over service og produkt. Mit nye sted til keeper gear helt sikkert.

Top trods en lille b-mol

-

Produktet er øverst. Men jeg er skuffet over kommandanten, jeg tog tilpasningen (som var gratis). Jeg fik ikke produktet er af oprindelse. Tip til dem, der er mellem to størrelser, eller som tøver: Jeg, der følger mellem 10,5 og 11, bliver nødt til at tage 11, handskens størrelse er lidt lille.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up