up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Play videoPuma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
  • Puma Ultra 3.3 FG/AG
360

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Puma Ultra 3.3 FG/AG

plus
Puma

Puma Ultra 3.3 FG/AG

Produktbeskrivelse Puma Ultra 3.3 FG/AG


Disse er de nye ULTRA 3.3 FG / AG fodboldsko , designet til højtydende atleter, der har brug for en sko, der optimerer deres færdigheder. Den er lavet med specielt MatryxEvo -stof, der giver skoen stor lethed, takket være interventionen med kulfiber er det en stabil sko, der optimerer støtten i hver bevægelse.

Den har en Grip Control -belægning for en perfekt finish, der garanterer større kontrol over bolden. Den har en Pebax SpeedUnit -sål, der gør det muligt for spilleren at gå hurtigere, den er skridsikker for større ydeevne på spillebanen. Dens skabelon er aftagelig.
ULTRA - Konstrueret til ikke-fangbar hastighed.
ULTRA, der etablerer en ny æra med hurtig, er vores lette hastighedsforslag designet til at give dig en fordel i forhold til oppositionen. ULTRA 3.3 har et letvægtsnet med en intern SPEEDCAGE, der er smeltet sammen med en løbende spids inspireret SpeedUnit ydersål for at skabe det ultimative våben med hastighed.


Specifikationer:

Ydersål:
Ultrahurtig TPU SpeedUnit ydersål infunderet med løbende spike-DNA for hurtig acceleration. Velegnet til brug på både faste naturlige overflader og kunstgræs (4G).

Øverst:
Letvægts mesh øvre med intern SPEEDCAGE til støtte under hurtig fremadgående bevægelse. GripControl hud til afgørende kommando over bolden, når du er på angrebet.


Lige nu har vi tilbud på Puma Ultra 3.3 FG/AG. Kig ind i vores online fodbold butik, hos goalinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste fodbold udstyr. Vi har også varer som fodbold, og alt det gode fra Puma, til de bedste priser.

Funktioner Puma Ultra 3.3 FG/AG

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Puma

-

Store sko, meget let og godt design.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up