up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoPuma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22
  • Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22
  • Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22
Puma

Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22

Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22

plus

Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22

Produktbeskrivelse Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22


Den nye SHAKHTAR DONETSK HOME 21/22 sportstrøje er ankommet til at udføre dine træningsprogrammer , den er lavet i orange med sorte striber og et gradientmønster ledsaget af sorte streger på hver af skuldrene og på kanten af ærmerne.

På bagsiden er broderede hammerne på klubbens kam i sort. Det er en stram skjorte lavet af polyester og elastan for at garantere større bevægelsesfrihed.

Dens indgreb med DryCell-teknologi garanterer meget hurtigere tørring og absorption, hvilket giver friskhed og komfort. Har en V-hals for ekstra komfort.
Fodbold møder gadekultur: FtblCulture kombinerer det bedste fra to verdener til et moderne, forstyrrende og progressivt look.

Ved hjælp af grafik inspireret af denne sæson matchwear fejrer vi modernitet med et nyt look, en ny attitude og nye regler


Specifikationer:

Hovedmateriale 1: 68% bomuld BCI, 32% polyester fransk terry 280,00 g / m² stykke farvet Kemisk regelmæssig efterbehandling


Vent ikke med at købe Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22. Du kan finde al information på Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22, du kan kontakte goalinn via vores kontakt side. goalinn tilbyder exclusive tilbud på Officielt udstyr for fodbold og andre fritidsaktiviteter. Vores Officielt udstyr vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Fodbold varer.

Funktioner Puma Hjem Shakhtar Donetsk 21/22

Andre klubber
Farve
Køn
Produkttype
Alder
Faggrænse

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up