up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Puma

Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt

Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt

plus
  • Play videoPuma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt
  • Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt
  • Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt

Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt

Produktbeskrivelse Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt

PUMA præsenterer den nye OLYMPIQUE MARSEILLE HOME træningstrøje , lavet af dobbeltvævet polyester kombineret med absorberende stoffer, der lettere håndterer fugt og holder dig tør og frisk i længere tid.

Det er et super let og åndbart tøj. Dens let vævede design er ikonisk for Marseille-teamet. Indeholder producentens logo og holdinsignier på det øvre bryst.

Den har artikulerede ærmer og et snit, der tilpasser sig lidt til kroppen uden at begrænse os på banen. Det har forstærkede manchetter og sømme, der holder.
Vis dine ægte farver og støtte l´Olympique de Marseille med det officielle licenserede replika-sæt. Lavet af kultur. Med grafik, der er inspireret af byens arkitektur, landskab, musik og kunst, er disse must haves øjenfangere både på og uden for banen.

Lodret by:
Hjemmet har inspireret af Le Corbusiers arkitektoniske arbejde og er inspireret af designet af Marseilles modernistiske Unité d´habitation. Et tidløst vartegn designet til befolkningen i Marseille og en hæfteklamme til den arkitektoniske verden endnu til i dag.


Specifikationer:

Hovedmateriale 1: 100% polyester dobbeltstrik finish: biobaseret wicking finish; indvendigt ud 150,00 g / m²
Hovedmateriale 2: 100% polyester cirkulær strikfinish: biobaseret wicking finish 150,00 g / m²


Lige nu har vi tilbud på Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt. Kig ind i vores online fodbold butik, hos goalinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste fodbold udstyr. Vi har også varer som fodbold, og alt det gode fra Puma, til de bedste priser.

Funktioner Puma Hjem Olympique Marseille 20/21 T-shirt

Farve
Køn
Produkttype
Alder
Faggrænse

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up