up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Puma
360

Puma Future Z 3.2 MG

plus
  • 360Puma Future Z 3.2 MG
  • Play videoPuma Future Z 3.2 MG
  • Puma Future Z 3.2 MG

Puma Future Z 3.2 MG

Produktbeskrivelse Puma Future Z 3.2 MG

Passer fra A til Z. FUTURE Z 3.2 er konstrueret med nul kompromiser, så du kan trodse enhver udfordring på banen. Dens adaptive design giver pasform og smidighed ved at smelte et mellemfods kompressionsbånd til en let og fleksibel ydersål, der forankrer foden og giver mulighed for mere eksplosiv bevægelse. Den strukturerede overdel er indrettet for at forbedre boldgreb og slagkraft.


Specifikationer:

Ydersål:
Let og lavprofil multi-besat TPU ydersål. Velegnet til brug på kunstigt græs (3G) og hårde naturlige overflader.

Øverst:
Meget teknisk og fleksibel konstrueret overdel med integreret FUZIONFIT-teknologi til enestående pasform og lås. Prægede detaljer giver overlegen berøring i nøglekontaktzoner til spilændring og dribling.


Er du interesseret i Puma Future Z 3.2 MG? Så skynd dig ind til goalinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Puma Future Z 3.2 MG. Puma er det bedste indenfor fodbold. Eksklusive Fodboldstøvler, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Puma Future Z 3.2 MG

Type ydersål
Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up