up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Puma Fodboldstøvler King Top SG
  • Play videoPuma Fodboldstøvler King Top SG
  • Puma Fodboldstøvler King Top SG
  • Puma Fodboldstøvler King Top SG
360

Puma Fodboldstøvler King Top SG

Puma Fodboldstøvler King Top SG

plus
Puma

Puma Fodboldstøvler King Top SG

Produktbeskrivelse Puma Fodboldstøvler King Top SG


Disse er de nye KING TOP FG fodboldsko , lavet af læder og forskellige nyeste generations materialer. Dets anatomiske design har et meget behageligt lavt skaft, der optimerer alle dine bevægelser.

Den har en let sål med metalkegle, der er strategisk fordelt for at øge dit potentiale i hvert trin. Den har et flettet fastgørelsessystem for at generere større stabilitet og støtte.

Den har en foldetunge med producentens mærke. Det præsenterer et design af mærket med linjer på siderne. Den har en polstret hæl til at dæmpe hvert trin. Du kan bruge den på naturlige overflader.
Stilprofil:

Relanceringen af en PUMA Classic: KING Top.
Ved at holde sig tro mod sit ikoniske design, mens de bruger materialer, der passer til testene af det moderne spil, er KING Top en helt slankere og mere moderne silhuet end nogensinde før.

Ydersål:
Letvægts TPU ydersål med konisk skrue i pinde. Velegnet til brug på bløde naturlige overflader.

Øverst:
K Læder, foldetunge.
Hvis du står og mangler en Puma Fodboldstøvler King Top SG, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Fodboldstøvler udstyr fra mærker som Puma, er produceret af de bedste materialer. Puma er eksklusiv design fodbold er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Puma Fodboldstøvler King Top SG i dag!

Funktioner Puma Fodboldstøvler King Top SG

Type ydersål
Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up