up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Puma
360

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

plus
  • 360Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Play videoPuma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG
  • Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Produktbeskrivelse Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG


Vi præsenterer dig de nye FUTURE Z 3.1 FG / AG FODBOLSTØVLER fodboldstøvler , designet til et naturligt og fast kunstigt terræn for større ydeevne.

Den har en sål, der er udtænkt under Dynamic Motion System-teknologien, der giver større bevægelsesfrihed. I hælområdet er det forstærket for større dæmpning, stabilitet og støtte.

Det har strategisk placerede knopper for at øge dine bevægelser og give større trækkraft på marken. Det har et flettet støttesystem med en blød og ekstremt fleksibel overflade for at optimere komfort til dine fødder.
The Revolutionary Future Z tager dine uforudsigelige færdigheder til det næste niveau. Future Z er bygget op omkring det Fuzionfit Adaptive Midfoot Compression Band, der vikles rundt om din fod for at give enestående pasform og låser sig ned til afspilleren.


Funktioner:

Fordelene ved Fuzionfit understøttes af et let og reaktivt dynamisk bevægelsessystem ydersål, der er designet til at overføre din energi direkte til banen med overlegen trækkraft til eksplosive multidirektionelle bevægelser.
Den bløde og smidige overdel giver enestående fornemmelse af kugle og berøring.
Future Z er en progressiv og dynamisk boot til spillere, der ejer spillet med deres vision, færdigheder og spilændrende bevægelser.


Specifikationer:

Ydersål:
Letvægts dynamisk bevægelsessystem ydersål giver fri bevægelighed og support til dynamiske ændringer i bevægelse. Egnet til brug på både faste naturlige overflader og kunstgræs (4g).

Øverst:
Meget teknisk og fleksibel konstrueret overdel med integreret Fuzionfit-teknologi til enestående pasform og lås. Prægede detaljer giver overlegen touch-in-nøglekontaktzoner til spilændring og dribling.Er du på udkig efter Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Fodbold i vores online fodbold butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste fodbold produkter, lige de goalinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Fodboldstøvler udsalg.

Funktioner Puma Fodboldstøvler Future Z 3.1 FG/AG

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kvalitet og hastighed

-

Kvalitet og leveringshastighed De bedste priser

Forventningen overskredet

-

Den dag i dag er det bedste produkt, vi nogensinde har købt. Vi kendte allerede andre modeller, men denne efterlod os meget tilfredse med købet.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up