up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoPuma AC Milan Hooped 21/22
  • Puma AC Milan Hooped 21/22
  • Puma AC Milan Hooped 21/22
Puma

Puma AC Milan Hooped 21/22

Puma AC Milan Hooped 21/22

plus

Puma AC Milan Hooped 21/22

Produktbeskrivelse Puma AC Milan Hooped 21/22

Designet af disse AC Milan officielle replika sokker er en ægte afspejling af Milan - den italienske hovedstad, klubben kalder hjem. Den slående grafik er inspireret af en bys kultur med fingeren på pulsen. Men det handler ikke kun om udseende: disse sokker er designet til komfort, med krydskompressionsstøtte for en behagelig pasform, mens ventilationsnet og en fleksibel ankelzone giver dine fødder plads til at trække vejret.


Funktioner:

Dobbelt lag komfort teknologi
Konstruerede vandrette pinstripes
Fleksibel ankelzone
AC Milan formulering foran
PUMA Cat branding bagpå

Med Puma AC Milan Hooped 21/22, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Puma og deres fodbold produkter, besøg da Officielt udstyr kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. goalinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Puma AC Milan Hooped 21/22

Serie A
Farve
Køn
Produkttype
Alder
Faggrænse

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up