up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf
  • Play videoOakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf
  • Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf
  • Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf
  • Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf
  • Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf
Oakley
360

Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

plus

Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

Hvis du forsøger at holde trit med konkurrencen, skal du holde op med skiftende lys. Vi manipuleret Half Jacket 2.0, så du kan udskifte linserne. Når de er monteret, har du beskyttelse mod stød, der opfylder kompromisløse standarder.Features:


Lens Shape Xl

Indram Color Sølv

Lens Color G30 Iridium

Fit StandardTeknologi:


Plutonite Linse:

En af de mest optisk rene materialer, der anvendes i briller i dag, det maksimerer klarhed og slagfasthed, mens bortfiltrere 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Ikke en belægning, UV-beskyttelse er fra linsematerialet selv.


High Definition Optics:

High Definition Optics (HDO) er en samling af patenterede teknologier, der tillader Oakley briller svarende til eller bedre prøvningsstandarderne i American National Standards Institute for optisk klarhed, visuel troskab, og slagstyrke.


Impact Protection:

Bakket op af årtiers innovation, Oakley ydeevne briller giver kompromisløs beskyttelse mod høj hastighed og høj masse effekt. Beskyttelsen er en fordel for de førsteklasses materialer og unikke arkitekturer af Oakley linse / frame kombinationer.


UV-beskyttelse:

Øjenskader tilskrives ultraviolet lys indbefatter grå stær, pterygium og maculadegeneration. Vores Plutonite linser filtrerer 100% af alle UVA, UVB, UVC og skadeligt blåt lys op til 400nm. Beskyttelsen er fra linsematerialet selv.


Tre pasform:

En patenteret innovation, der sikrer rammen får kontakt kun på næseryggen og siderne af hovedet. Det holder linserne i præcis optisk position med en sikker pasform, der eliminerer trykpunkter fælles med briller som hviler ørerne.


O Matter:

En stress resistent ramme materiale, der tåler miljømæssige ekstremer, er det let, men alligevel meget holdbare. Kontrolleret fleksibilitet forbedrer slagstyrke samtidig bidrage til komfort hele dagen af ​​rammer lavet med denne innovative syntetiske.


Iridium:

Designet til at afbalancere lystransmission og reducerer genskin, er denne præmie linse belægning lavet med overhedet metaloxider. Den fås i et spektrum af farver til optimering vision i stort set enhver lysforhold.


Gennemfør din bestilling af Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf, med vores Tilbehør udvalg og Solbriller varer. Kig igennem de andre fodbold kategorier, Hos goalinn, er vi specialister i fodbold udstyr, du kan også finde Solbriller udstyr, til de bedste priser hos goalinn!

Funktioner Oakley Solbriller Half Jacket 2.0 XL Prizm Golf

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Kommentar

-

Briller godt !!

Stor produkt og service

-

Købt disse for en skiferie, ankom hurtigt og er et fremragende produkt, der anvendes på pisterne og i terrasser af barer i en uge, var robust og flot produkt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up