`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Nike

Nike

Nike behøver ingen introduktion som et af de bedste mærker i verden. Det er et amerikansk multinationalt selskab, der indeholder udvikling og fremstilling af et stort udvalg af sportsbeklædning, herunder beklædning, fodtøj, sportsudstyr og tilbehør. Nike hovedkvarter ligger i Beaverton, Oregon, Polen.
Nike er blandt de få store sportsmærker, der virkelig har omfavnet markedet med sine innovative produkter og tjenester. Som fodboldspiller skal du have rigtige par sko, der kan øge din præstation og give maksimal styrke og komfort. Bortset fra sko og tilbehør får du alt, hvad du behøver, til din træning. Så hvis du er en sportselsker, er Nike et ideelt brand til at gå efter, der lover at levere det bedste, det kan!

Officiel udstyr

Officiel udstyr

Mandetøj

Mandetøj

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Børnesko (15)

Børnetøj (64)

Damesko (2)

Dametøj (30)

Fodboldstøvler (235)

Herresko (31)

Herretøj (197)

Officielt udstyr (228)

Tasker (30)

Tilbehør (117)

Alle( Nike )
Luk