up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

New balance
360

New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

plus
  • 360New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG
  • Play videoNew balance Støvler Fodbold Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG
  • New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

New Balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

Produktbeskrivelse New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

New Balance Classic 442 AG støvler er designet til professionelle fodboldspillere, der er på udkig efter større greb på jorden, komfort, stabilitet, dæmpning, åndbarhed og holdbarhed , med hvis egenskaber vil forbedre din præstation på banen.

Disse fodboldstøvler er skabt med en sål med maksimalt greb takket være gummistifterne, der bevæger sig 360 ° for at give dig den nødvendige trækkraft på græsoverfladen. Indvendigt sikrer Ortholite indersålen stor dæmpning, stabilitet og åndbarhed.

Desuden har den øvre broderede kængurulæder , som garanterer hurtig berøring, kontrol og bevæger sig med bolden gennem marken samt stor slidstyrke og små åbninger, der ventilerer foden. Disse fodboldstøvler hårdt underlag kommer med blonder og en overdel med en overlappende tunge.

et moderne mesterværk. integrering af de nyeste materialer med klassisk fodboldstøv styling, 442 pro er en fusion af teknik og forfining. Med en premium kænguru læder vamp, spiller touch, kontrol og følelse er stærkt forbedret, mens du tilbyder en overlegen pasform og komfort. men klassiker gør plads til teknologi, når det kommer til ydersålen.


Hvis du står og mangler en New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Fodboldstøvler udstyr fra mærker som New balance, er produceret af de bedste materialer. New balance er eksklusiv design fodbold er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG i dag!

Funktioner New balance Støvler Fodbold Classic 442 AG

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up