`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Munich

Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN
  • Munich Gresca IN

Munich Gresca IN

Produktbeskrivelse Munich Gresca IN

Et af mærkes ikoniske modeller lavet af split læder PU eller metalliseret læder kombineret med en række nyloner til en meget modstandsdygtig og fleksibel sneaker.

Funktioner:

Brandets klassiske sål, designet specielt til futsal spillet på parket samt hårdt terræn.

Med gummi og en EVA kile til pude mod slag.


Leder du efter gode kvalitets Indendørsfodbold, så vil vores udvalg i Indendørsfodbold, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Munich Gresca IN, til kun 81.49 $ og på lager. goalinn er det bedste sted at købe fodbold udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Munich Gresca IN, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Munich Gresca IN

Køn
Type ydersål
Materialer
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk sko

-

Fantastisk sko til minifodbold (som hjemmesko) Lille ulempe i størrelsen Jeg er 42 og jeg tog 41 fordi jeg fik at vide at tage en størrelse nedenfor, og den er stadig lidt for stor, så jeg skal spille med to par sokker for ikke at have en følelse af at glide ind

Fantastisk gresca!

-

Jeg har bestilt denne München Gresca-marine til en fremragende pris. Forsendelsen var korrekt, da vi aftalte (bare få dage) til Kroatien. Støvlerne er top til indendørs og udendørs futsal.

Toppen af futsal

-

Hurtig forsendelse og super pålidelig side, der nu kun er købt her, skoen for mig er toppen af Futsal komfortable godt foretagne fremragende finish, der ikke er noget at tilføje ...

Jeg vil anbefale!

-

Meget omhyggeligt fremstillet produkt. Skoene er ekstremt behagelige, det er faktisk værd at købe en størrelse mindre end de sko, du normalt bærer. Jeg har 42 2/3 eller 43 i de fleste sko, og for München 42 er de det. Efter et par træninger passer de perfekt til din fod. Meget god sål, ikke noget problem med at glide på nogen plan overflade. Jeg bruger dem til at spille futnet (volleyball), men selvfølgelig fungerer de også godt i futsal, som de er designet til.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk