up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kelme

Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

plus
  • 360Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN
  • Play videoKelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN
  • Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Produktbeskrivelse Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Trueno Sala er en af ​​vores klassikere, baseret på en af ​​vores Top Sellers på 90'erne. Vi redesignede det for at få et bedre udseende og bevare alle de tekniske egenskaber. Inkluderer KELME s eksklusive ydersål.

Specifikationer:

Sammensætning: Hisking / Textile


Hvis du vil købe de bedste Fodboldstøvler fra Kelme, har du fundet det bedste sted, goalinn. Hos goalinn, har vi kun de bedste mærker, som Kelme, så du kun får de bedste fodbold, til de bedste priser. Kig selv efter i fodbold og Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN. Bestil nu og modtag dine Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN, inden for et par dage.

Funktioner Kelme Indendørs Fodboldsko Trueno Sala IN

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Komfort

-

Meget behagelig og sidder godt på foden. Jeg anbefaler det til alle, der spiller regelmæssigt.

I øjeblikket

-

Jeg har ikke prøvet dem endnu, men hvis jeg har sat dem på, og de virker meget behagelige, ser vi, hvordan de opfører sig ved at spille

Bedre end forventet

-

Dejligt design. Sand i størrelse. Meget behagelig. For mig som målmand er de mere end nok. Meget tilfreds

Upåklagelig

-

Hurtig levering bestilte jeg torsdag og kom hjem tirsdag. De ligner meget Munchen G3, lidt højere, men mere polstret og meget billigere. Meget let og behageligt, vil vi se at spille .. I munich chock 42 og kelme var jeg ubesluttsom og købte 43 og er upåklagelig, selv til måling.

Kelme trueno

-

Komfortabel og robust sko, fundet meget velegnet til min rolle som målmand. Fremragende sål i forskellige felter. Hurtig levering og levering til tiden

Jeg kunne dog godt lide det !!!

-

Jeg er fra Brasilien, købte og kunne godt lide produktet meget, kun et lille problem opstod, er, at nummereringen er lidt lille, fordi det kommer i europæisk størrelse, hvis du er brasiliansk, skal du købe to numre ovenfor !!!

Kelme torden

-

God kvalitet, ankom tidligt end anbefalet

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up