up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoJoma Jakke Champion IV
  • Joma Jakke Champion IV
Joma

Joma Jakke Champion IV

plus

Joma Jakke Champion IV

Produktbeskrivelse Joma Jakke Champion IV

T-shirt designet med V-hals i hovedtøj. Indeholder Mesh teknologi underarm for at forbedre åndbarheden. Med DRY MX, en teknologi, der kan styre sportspersonens sved.

Specifikationer:

Polyester 100%


Hos goalinn har vi kun høj kvalitets fodbold vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Joma Jakke Champion IV? Er heldet med dig! Vi har goalinn i vores online Herretøj katalog og Træningsdragt, vi tilbyder fodbold, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Joma Jakke Champion IV

Farve
Produkttype
Anbefalet brug
Lynlås længde

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Total tilfredshed med købet

-

Det er en fantastisk frakke med et interessant kromatisk mønster. Jeg elsker mærket, materialet og designet af den pågældende beklædningsgenstand.

Ros produkt og leveringstid

-

Jeg kommer her for at udtrykke mig kvaliteten af produktet (bluse joma) og leveringstiden inden for datoen. goalinn super anbefaler kun kvalitetsprodukter og levering inden for den fastsatte frist.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up