up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoJoma Fodboldstøvler Top Flex
  • Joma Fodboldstøvler Top Flex

Joma Fodboldstøvler Top Flex

plus
Joma

Joma Fodboldstøvler Top Flex

Produktbeskrivelse Joma Fodboldstøvler Top Flex

Bygget til ydeevne, der kombinerer fleksibilitet med pasform og stabilitet. Det er fleksibelt op til det sekund, du har brug for, at det er stabilt.
Syningen er lavet af et meget fleksibelt læder i topkvalitet og konstrueret med en nylon inderside af høj kvalitet og trækkraftsstyrke på 800N/50 mm skud og kæde 600N/50 mm. Det inkluderer forstærkning i tåen for slag.


Funktioner:

Forstøbt EVA indersål og 2 mm naturlig EVA platform.
Mellemsålen er lavet af høj kvalitet og holdbar phylon (shore 55).
Sålen er fremstillet i høj kvalitet og slidstærk DIN 70 gummi.Vent ikke med at købe din Joma Fodboldstøvler Top Flex! Hos goalinn alle vores Fodboldstøvler produktor, er med fabriksgaranti fra Joma. Køber du i vores online fodbold butik, modtager du masser af fordele, du får adgang til vores fodbold fællesskab. Bestil dine Joma Fodboldstøvler Top Flex nu og modtag dem hurtigst muligt.

Funktioner Joma Fodboldstøvler Top Flex

Type ydersål
Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up