up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoJoma Championship VI
  • Joma Championship VI
  • Joma Championship VI
  • Joma Championship VI
  • Joma Championship VI

Joma Championship VI

Joma Championship VI

Joma Championship VI

Joma Championship VI

plus
Joma

Joma Championship VI

Produktbeskrivelse Joma Championship VI

Fuld træningsdragt. Åben jakke med lynlås og lommer. Ribkant på manchetter, krave og forneden for optimal pasform. Broderet logo. Bukser har elastik i taljen med snor. Ribbet på manchetter for en behagelig pasform. Inkluderer sidelommer. Broderet logo.


Funktioner:

Tilpasningsevne
Fri bevægelighed
Letvægts


Specifikationer:

Materiale: 100% polyester 255 gr. Interlock.
Leder du efter gode kvalitets Træningsdragt, så vil vores udvalg i Træningsdragt, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Joma Championship VI, til kun 33.99 $ og på lager. goalinn er det bedste sted at købe fodbold udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Joma Championship VI, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Joma Championship VI

Farve
Produkttype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God artikel og billig

-

meget god joma træningsdragt, mellem-sæson eller sommer, men god kvalitet og en fremragende pris, det er også meget flot, det er stramt, plus bukserne, hvis du kan lide tøj lidt bredt få en størrelse mere.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up