up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Black Friday

Denne Black Friday 2021 på Goalinn bliver legendarisk.

Begynd at blive klar til Black Friday 2021 i vores Goalinn-butik, vi holder en fejring af de mest kendte tilbud i verden om at dyrke en af de mest populære sportsgrene. Få til Black Friday -tilbud fodboldtrøjer, trøjer, fodboldsko og alt det udstyr , du får brug for med de bedste rabatter, så du kan forvente juleindkøb.

Kom godt fra dit eget hjem, kig godt rundt i vores Goalinn -butik og vælg udstyret ikke kun fodbold, men også basketball, rugby, hockey, håndbold og volleyball med de bedste mærker, hvis styrke og holdbarhed er garanteret.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er kendt som den dag, hvor tusinder af butikker og butikker i mange lande rundt om i verden (oprindeligt USA) sænker deres priser, så millioner af kunder kan købe alt, hvad de vil, til utrolige priser og være klar til jul med flotte gaver. Ved du, hvad du vil købe denne Black Friday? Find i Goalinn alt hvad du har brug for!

Hvornår er Black Friday?

Den næste Black Friday finder sted den 26. november. Goalinn forlænger vi den til Cyber Monday . Det begynder fra fredag 19. november til mandag 29. november.

Udnyt Black Friday’s superrabatter på vores store udvalg af produkter, som vi har forberedt dig på Goalinn , så du giver dig lyst til at købe det, du har mest brug for for at nå og nå dine mål i din yndlingssport.

Udnyt det utrolige Black Friday -tilbud og gør dig klar til jul, køb din partner, barn, niece eller nevø, forældre eller venner, hvad de vil, måske for at hjælpe dem med at nå deres mål.

Black Friday´s historie

Der er flere teorier, der skitserer Black Friday´s sande oprindelse. En af dem siger, at udtrykket Black Friday først blev brugt den 24. september 1869 på grund af det økonomiske sammenbrud forårsaget af Jay Gould og Jim Fisk, der konkursede hundredvis af virksomheder på Wall Street .

Et århundrede senere blokerede indbyggerne i byen Philadelphia trafikken med ferieindkøb efter Thanksgiving, hvor udtrykket refererede til kaoset i byen. Dette er den historie, der måske mest ligner den nuværende ånd i Black Friday. New York Times oprettede udtrykket i 1975 for at beskrive det samme scenario forårsaget af salget i New York efter Thanksgiving.

Så der er ingen præcis dato for hvornår Black Friday først begyndte, men traditionen har fortsat i mere end 50 år i USA, og mange lande rundt om i verden har også vedtaget datoen for at tiltrække kunder og øge salg. I Spanien var det Apple, der først startede dette salg tilbage i 2010, men siden 2012 har hundredvis af fysiske og virtuelle butikker også sluttet sig til denne fest. I deltager vi i denne fest med en masse fantastiske tilbud.

Cyber Monday 2021

Ifølge legenden kan der ikke være en god Black Friday uden en Cyber ​​Monday. Og hvis du ikke syntes, at en hel uge var nok, kommer Cyber ​​Monday også med sine fantastiske rabatter, bare i hvis du skal kompensere for tabt tid. Oprindelsen til Cyber ​​Monday går tilbage til 2005 i USA, hvor virtuelle butikker eller e-handelsbutikker ønskede at øge internetsalget med chokerende rabatter. Cyber ​​Monday 2021 afholdes den 29. november , så du kan navigere til og finde de bedste tilbud.

clouse menu Luk