up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Asics
360

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

plus
  • 360Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Play videoAsics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3
  • Asics Skoe Gel Fastball 3

Asics Skoe Gel Fastball 3

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Asics Skoe Gel Fastball 3

Kan du lide at træne håndbold på banen? Du kan gøre det med GelFastball 3 . Træningsskoen giver dig al den stabilitet, du har brug for for at udføre dine bevægelser.

Støtten og komforten er de vigtigste dyder, som du kan finde i dette stykke. I mellemsålen har SpEVa, der minimerer påvirkningen af dine fodspor . I de forreste og bagerste områder har den gelkapsler som en del af det enestående dæmpningssystem, der fremmer rebound under glat overgang. Tilstedeværelsen af en ydersål i naturlig gummi med unikke mønstre giver et højt greb.

Indvendigt har det et net oprettet specifikt for at give dig al støtte og velvære. Derudover har den en californisk skabelon, der favoriserer justeringen inde med dens lag af skum, der forhindrer foden i at glide og favoriserer justeringen i hælen . Den gennemsnitlige vægt på stykket er 306 gram. Stykket har en ekstern belægning af syntetisk materiale, og dens type lukning er ved hjælp af ledninger At give den stabilitet, støtte og fleksibilitet, der er nødvendige for de høje, udfordrende indendørs håndboldspil, sikrer ASICS GEL FASTBALL 3 fodtøj til kvinder maksimal trækkraft for at få fordele i retten.

ASICS backfoot GEL teknologi polstring system giver optimal komfort og ekstraordinær stødabsorption, uanset hvor hård landingen er, mens en SpEVA mellemsål forbedrer studseben og fleksibilitet til glat, flydende bevægelse rundt om retten.

Den aftagelige EVA sockliner holder fødderne tørre, mens du tilføjer et andet lag af polstring.

Den specielle mesh øvre lader foden ånde, mens California glidende varer giver ekstra stabilitet og fleksibilitet til at spille med tillid.

Ydelsen forbedres yderligere af NC gummi ydersålen, der giver fremragende trækkraft under de hurtige træk.

Vægt.

306g.

FUNKTIONER:

SpEVA mellemsål.

ASICS baglæns GEL teknologi polstring system.

NC gummi ydersål.

Special mesh fast øverste.

Californien glider vedvarende.

Aftagelig EVA sokliner.

10mm hæl drop.Køb dine egne Asics Skoe Gel Fastball 3 til kun 60.49 $. Lavet af Asics, Asics Skoe Gel Fastball 3 er på lager i mange størrelser og farver. Hos goalinn, tilbyder vi de bedste priser på fodbold. Se et stort udvalg af Volleyballsko i vores Damesko afdeling.

Funktioner Asics Skoe Gel Fastball 3

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Asics fastball

-

Som jeg kunne sige, fandt jeg en sko til min fod, sko taget for at spille squash, og de er nikkel. måske havde jeg brug for en størrelse over, de vil slappe af i tide. ellers perfekt til min squash brug 3 gange om ugen. igen tak for leveringens hastighed.

Encantados

-

Jeg købte dem til min datter, og hun er meget glad. Jeg tror, han gør endnu mere sport for at bruge dem .....

Floorball sko

-

Sko er meget velegnede til innebandy baseret på tidligere erfaringer. Ikke for stiv og absorberer effekterne helt rigtigt. Leveringen var nøjagtig og sendes hurtigt ud over en overkommelig pris. Kommunikation af levering blev også håndteret professionelt. En glad kunde her. Tak.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up