up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Asics

Asics Sko Blast FF

Asics Sko Blast FF

Asics Sko Blast FF

Asics Sko Blast FF

Asics Sko Blast FF

Asics Sko Blast FF

plus
  • 360Asics Sko Blast FF
  • Play videoAsics Sko Blast FF
  • Asics Sko Blast FF
  • Asics Sko Blast FF
  • Asics Sko Blast FF
  • Asics Sko Blast FF
  • Asics Sko Blast FF
  • Asics Sko Blast FF

Asics Sko Blast FF

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Asics Sko Blast FF

Blast FF er en ideel træningssko, hvis stabilitet er din prioritet, mens du træner eller spiller. Denne skomodel betragtes som mere fleksibel og lettere sammenlignet med andre.

På ydersiden har denne model et materiale, der gør det stærkt og holdbart . Det åbne net bidrager til ventilationen af foden fra toppen. Snørebånd placeret asymmetrisk og anatomisk undgår muligheden for irritation og øger komforten. Interiøret har integreret den aftagelige SpEVA-indersål, der er støbt i henhold til fodens form og om nødvendigt kan udskiftes med en medicinsk ortose.

Den kompakte gummisål sikrer dæmpning og det rigtige greb, du har brug for på overflader, både våde og tørre. AHAR + -teknologien reducerer slid i de mest anvendte områder af sålen. Hælen, der består af hukommelseskum, bidrager til den rette pasform. De naturlige påvirkninger af pronation minimeres ved inddragelse af gel i bag- og frontområder. Mellemsålen er sammensat af Duomax-understøtning, der forbedrer stabiliteten ved opstart på grund af dens støtte. ASICS BLAST FF indendørs håndboldsko til kvinder tilbyder en stilfuld sportssko med høj ydeevne med den komfort, stabilitet og støtte, der er nødvendig for afgørende spil og træningssessioner.Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos goalinn, din online specialist i fodbold udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Volleyballsko varer fra Asics. Kig efter fodbold varer, der står under Asics Sko Blast FF. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Asics Sko Blast FF

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Asics sprænger ff

-

Fremragende sko, jeg anbefaler det!

Fremragende service og kvalitetssko

-

Meget professionel fra start til produkt modtaget, og også utrolig hurtig forsendelse med rimelige porto gebyrer.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up