up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Asics Gel Task MT Shoes
  • Play videoAsics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
  • Asics Gel Task MT Shoes
360

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

Asics Gel Task MT Shoes

plus
Asics

Asics Gel Task MT Shoes

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Asics Gel Task MT Shoes

Med Gel Task MT tager du din træning i overdækkede rum til et andet niveau. Hvis du er nybegynder eller ekspert i discipliner som squash eller volleyball, vil skoene være dit passende supplement. Når du bærer denne model, får du bedre pasform på foden. Hælkoblingssystem tilføjes, en tæller, der minimerer hælforskydningen og igen forbedrer stabiliteten og ydeevnen.

Gel Rocket-teknologi forhindrer træthed. Du vil være i stand til at stå komfortabelt i lange perioder . Dens naturlige gummisål genererer det bedste greb og trækkraft, mens du træner. Gellagene bagpå og foran reducerer de påvirkninger, der er forårsaget i hvert trin, du tager. Derudover får du det nødvendige boost i hvert spring med Propulsion Trusstic.

Hvis du er bekymret for komfort, skaber den tilpassede hæl stabilitet. Ankellængdeformat er ekstra støtte til at forhindre skader <stærk>. På ydersiden er fodtøjet lavet af syntetisk materiale og fastgøres med asymmetriske snørebånd. Åndbarhed opnås takket være det net, der spreder lugt i området. Det øverste fragment er syet og fastgjort direkte til mellemsålen Uanset om du spiking ess over nettet i volleyball eller skyder skud på T på squashbanen, vil GEL Task MT indendørs sportssko give fodboldkampen lang støtte og stabilitet. Din forefeet tager et slag under et spil, men med Strategisk placeret premium GEL-polstring, choker bliver absorberet, når du kører dig selv rundt om retten. GEL-polstret bløder også effekten af ​​de hurtige, pludselige bevægelser, du skal gøre under hurtige og rasende dele af spillet. Træk og stabilitet er afgørende for indendørs overflader, og GEL Task MT's højtrykss gummi sål giver både dig mulighed for at spille komfortabelt så længe du vil. California slip holdbar sikrer de øvre ophold på plads på et EVA bord direkte knyttet til sålen for maksimal stabilitet og komfort. Du opbygger en sved, men dine fødder forbliver kølige og tørre, da GEL Opgave MT's åbne mesh øvre giver fremragende åndbarhed. Plus, indersålen er let fjernet, hvis du ønsker at tilpasse dine sko med orthotics.The GEL Opgave MT er emblazoned med ASICS logo og tiger striber

Funktioner:

Gummisål med høj greb.

Åben mesh øverst.

Forfoot GEL polstring.

Aftagelig indersål.

Tiger striber.

ASICS logo.


Hvis du er på udkig efter Asics Gel Task MT Shoes, er heldet med dig. I vores fodbold butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal goalinn butik. Skynd dig, bestil dine Herresko med det samme. goalinn tilbyder et kæmpe udvalg i Volleyballsko, til alt slags sport. Vores Volleyballsko er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Asics Gel Task MT Shoes

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Asisc leder

-

Fremragende let og behagelig sko specielt til dem, der bruger mange timer i gymnastiksalen for at træne.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up