up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

adidas

adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

plus
  • Play videoadidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke
  • adidas Winter 18 Jakke

adidas Winter 18 Jakke

Produktbeskrivelse adidas Winter 18 Jakke

Vær forberedt på vejr i denne juniors fodboldjakke. Lavet med quiltning på indersiden af ​​kroppen og udenfor ærmerne, den har ekstra polstring til varme og komfort. En fuld lynlås og hætte giver dækning fra elementerne. En tynd, slank pasform afslutter det moderne udseende.

Funktioner:

Fuld lynlås med hætte

Quiltning på indersiden af ​​kroppen og udenfor ærmerne

Polstret for varme og komfort

adidas badge af sport på brystet

Specifikationer:

100% Polyester (Ripstop)

Vægt: 92g


I fodbold butikken, goalinn, kan du finde forskellige størrelser i adidas Winter 18 Jakke og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe adidas Winter 18 Jakke eller måske Børnetøj fra vores online fodbold butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet fodbold udstyr og adidas Winter 18 Jakke anmeldelser.

Funktioner adidas Winter 18 Jakke

Hætte
Farve
Funktioner
Køn
Anbefalet brug
Jakketype

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk bænkfrakke

-

Super varm, super behagelig dette er en fantastisk frakke til at holde sig varm, inden du begiver dig ud på banen eller til at have på i dårligt vejr under let opvarmning.

Rigtig fodboldjakke!

-

Min 13-årige barnebarn elsker det og hans mor! Fodboldjakke, som min barnebarn straks satte pris på trods den købte størrelse, er lidt stor for ham, hans mor synes det er fremragende til kvaliteten og finishen. Min 50-årige partner vil gerne have den samme, fordi han finder, at adidas-tonen er virkelig dejlig. Kort sagt unmissable jakke!

100% original

-

Hej alle sammen, glædelig jul. Tak til trekkinn og dets medarbejdere for deres følsomhed over for kundetilfredshedsorienteret arbejde, vi er taknemmelige for den bedste prisgaranti, de tilbyder os for den mest originale produktgaranti. Vi er taknemmelige for Trekkinn for et meget succesfuldt websted næsten over hele verden, når jeg leverer mine ordrer fra Tyrkiet 10. Tak, Trekkinn .....

Fantastisk artikel

-

Upåklagelig jakke! Min 11 år gamle søn elsker det!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up