up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

adidas
360

adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

plus
  • 360adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • Play videoadidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko
  • adidas Samba Indendørs fodboldsko

adidas Samba Indendørs fodboldsko

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Samba Indendørs fodboldsko

Når afstanden er så kort mellem hvert målområde, ved du, at du har brug for at bevæge dig meget hurtigt.

Adidas Samba futsal støvler vandt ikke deres legendariske ry ved at give tomme løfter. Disse hurtige, komfortable støvler giver dig al den komfort, støtte og dæmpning, du har brug for for at lede dit hold til succes hver gang du spiller.

Samba-overdelen er lavet af syntetisk læder og tilbyder førsteklasses lethed og holdbarhed. Blonderlukningen giver en pålidelig, tæt pasform, mens den overdimensionerede tunge viser denne models klassiske navn og tilføjer betydelig komfort.

Men de mest berømte futsal støvler nogensinde kunne ikke efterlades i deres eneste enhed. Den ikke-markerende ydersål i gummi leverer enestående al trækkraft i banen takket være det blandede mønster. Den udstansede EVA indersål giver let dæmpning og komfort til et mere flydende spil.
Theres en grund til dette legendariske indendørs sko sælger stadig som gale. Perfektion aldrig går ud af stil. Dens blødt læder øvre og en lav profil tyggegummi gummi ydersål giver elite spiller ultimative kontrol.

Funktioner:

Fuld grain læder øvre for komfort og blød fornemmelse

Holdbar gummi gummi ydersål


Hvis du vil lære mere omkring adidas Samba Indendørs fodboldsko, eller andre varer fra adidas i Fodboldstøvler kategorien af goalinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine fodbold aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Indendørsfodbold kollektioner, du kan vælge fodbold fra adidas, et af de største mærker i industrien.

Funktioner adidas Samba Indendørs fodboldsko

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (22)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Samba

-

Adidas samba, modtaget til tiden, de er bare smukke og med mine initialer. Tilfreds med mit køb, anbefaler jeg og vil gentage køb på webstedet. Nej nej

Top!!!

-

Smuk !!!! Top top !!!

Fremragende par sko

-

Fremragende kvalitet, meget god kvalitet, meget behagelig, uanset om det er til sport / hverdag, skoene passer til alt. Hurtig levering med effektiv sporing

Fantastiske sko, svært at finde i canada

-

Jeg har købt disse til fritidstøj. Forsendelsen tog længere tid, end jeg er vant til, men bestemt acceptabelt, når jeg overvejer, at jeg er i Canada. Gode priser, hvis du ikke har travlt.

Stor værdi for pengene !!

-

Hurtig levering og meget god værdi for pengene

Denne sko er det 7. par! !!

-

For tyve år siden fik jeg en splittet SAMBA fra Rastaman. SAMBA er meget behagelig at have på, og når den er poleret, skinner den som en ny og er blevet brugt i mange år. Derefter det 7. ben. Med meget hårde sko elsker jeg altid SAMBA, hvad enten det er på et byggeplads, drikke ved en bar eller rejse rundt i verden. Jeg havde andre sko på, men til sidst er det tilfældet.

Fantastiske sko

-

Elsker disse sko. Hurtig levering god kvalitet

Kvalitet

-

De informerer dig løbende om status for ordren med fotos af den sendte pakke. Overhold leveringsfristen. Skoene er seje og kvalitet. Jeg anbefaler det 100%.

Anmeldelse

-

Hurtig levering og fremragende sko... 5 stjerner herfra

Samba

-

De kommer udskåret små og laver støj,

God præstation!

-

let og fungerer godt

God

-

god stand meget god tak

Produktanmeldelser

-

Meget godt og smukt produkt. For dårligt var leveringstiden lidt lang, men det var det værd. Tak!

Meget cool

-

De skærer lidt lille. Jeg har brug for en retur x ændring af størrelsen, og jeg har returneret dem, jeg har betalt 4,99 d porto, og de er allerede ankommet, men de har ikke indtastet pengene, og de svarer ikke på tf eller meddelelser.

Fantastisk pris

-

Jeg havde bestilt dette par sko, der tog ca. 2 uger før levering til Toronto. Men ingen klager, da dette allerede blev nævnt, da jeg bestilte. Fantastisk pris dog. Dette var ca. 25% billigere end Amazon, Canada. Produkt som det samme som vist på billedet. Glad transaktion over alt !!

Meget hurtig levering

-

Godt produkt og hurtig levering!

God

-

Jeg kan kun sige, at produktet ikke er kommet hjem, jeg har været nødt til at gå til MRW ud over venturen, fordi det er umuligt at kontakte MRW, og også på indsamlingskontoret, uendelige køer og en ståhej skræmmende. Jeg skulle skifte distributionsselskab

Samba

-

Meget godt produkt

Coool

-

Fremragende. Hurtig levering og genialt produkt. Tak!

Tidløst design. fantastisk par sko

-

Varen tog længere tid end de angivne forsendelsesdatoer. Men det var kun slukket af et par dage. Produkten ankom i god stand og føles god at have på, men så tag et par ting til efterretning for en mere velinformeret købsbeslutning. 1. Overdelene squeak, og det kan være et problem for nogle. Ikke en aftale breaker for mig selv. Forhåbentlig vil det være minimalt med mere at bryde ind. 2. Der er en meget udtalt arch støtte til indersålen, og dem med flade fødder eller sammenklappede buer kan finde det ubehageligt. 3. Den samlede konstruktion kan være lidt på den smalle side, og tåkassen kan være for lille til bredere fødder. 4. Jeg anbefaler at gå til en lokal Adidas butik og prøve på forskellige størrelser for at få en fornemmelse for denne model, før du køber for at redde dig selv eventuelle klager. Dimensioneringen vil være den samme for lokal og fra denne side. 5. Pas på at gå på våd fliser gulv. Denne ting vil være glat. Enhver tør overflade har dog et perfekt greb. Jeg har dog endnu ikke testet det på græs. Jeg gav det stadig fem stjerner. Det er et tidløst design, og der er ingen perfekt sko derude. Dette kan faktisk komme tæt på. Og det ser også ud til at være fantastisk.

Adidas samba

-

En tidløs klassiker.

Godt produkt

-

Meget god produkt skam, at der ikke var nogen mindre størrelser

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up