up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

adidas

adidas Jakke Winter 18

adidas Jakke Winter 18

adidas Jakke Winter 18

adidas Jakke Winter 18

plus
  • Play videoadidas Jakke Winter 18
  • adidas Jakke Winter 18
  • adidas Jakke Winter 18
  • adidas Jakke Winter 18
  • adidas Jakke Winter 18

adidas Jakke Winter 18

Produktbeskrivelse adidas Jakke Winter 18

Vær forberedt på vejr i denne juniors fodboldjakke. Lavet med quiltning på indersiden af ​​kroppen og udenfor ærmerne, den har ekstra polstring til varme og komfort. En fuld lynlås og hætte giver dækning fra elementerne. En tynd, slank pasform afslutter det moderne udseende.

Funktioner:

Fuld lynlås med hætte

Quiltning på indersiden af ​​kroppen og udenfor ærmerne

Polstret for varme og komfort

adidas badge af sport på brystet

Specifikationer:

100% Polyester (Ripstop)

Vægt: 92g


adidas Jakke Winter 18 har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine adidas Jakke Winter 18, købt hos goalinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online fodbold butik, hvor du kan finde masser af varer fra adidas, færdiggør din ordrer af fodbold varer, altid til de bedste priser.

Funktioner adidas Jakke Winter 18

Hætte
Farve
Funktioner
Køn
Anbefalet brug
Jakketype

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fantastisk bænkfrakke

-

Super varm, super behagelig dette er en fantastisk frakke til at holde sig varm, inden du begiver dig ud på banen eller til at have på i dårligt vejr under let opvarmning.

Rigtig fodboldjakke!

-

Min 13-årige barnebarn elsker det og hans mor! Fodboldjakke, som min barnebarn straks satte pris på trods den købte størrelse, er lidt stor for ham, hans mor synes det er fremragende til kvaliteten og finishen. Min 50-årige partner vil gerne have den samme, fordi han finder, at adidas-tonen er virkelig dejlig. Kort sagt unmissable jakke!

100% original

-

Hej alle sammen, glædelig jul. Tak til trekkinn og dets medarbejdere for deres følsomhed over for kundetilfredshedsorienteret arbejde, vi er taknemmelige for den bedste prisgaranti, de tilbyder os for den mest originale produktgaranti. Vi er taknemmelige for Trekkinn for et meget succesfuldt websted næsten over hele verden, når jeg leverer mine ordrer fra Tyrkiet 10. Tak, Trekkinn .....

Fantastisk artikel

-

Upåklagelig jakke! Min 11 år gamle søn elsker det!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up