up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Umbro
360

Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG

Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG

plus
  • 360Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG
  • Play videoUmbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG
  • Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG
  • Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG

Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG

Tuotekuvaus Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG

Klassinen palaa! Uudestisyntynyt ja valmis moderni peli, Speciali Eternal on saanut eniten boot Umbros historiassa. Alkuperäinen Speciali on osa jalkapallon historiaa kuluneet Shearer, Owen, Valderrama, Roberto Carlos ja Pepe joukossa monia muita boot on tehnyt satoja tavoitteita ja inspiroi tuhansia muistoja. Nyt se palaa kuin Speciali Eternal, tasapainotus että klassinen ulkoasu on moderni jalkapallo herkkyyttä. Ikuisesti osa Umbros boot kokoelma. Ikuisesti nahkaa. ikuisesti Speciali

Ominaisuudet:

Kevyt pehmeää nahkaa tarjoaa korkeimman mukavuutta ja kestävyyttä

Kehys overlay tarjoaa poikkeuksellisen tukea ja vakautta

Kertaiseksi kielen ripaus kiinnitys pitää sen paikallaan

Kastettuja akilleenkantapää välilehti vähentää jalka väsymystä ja paineita

Pre valettu sukka liner antaa parantaa sopivuutta ja tuki

Uusi Wishbone teknologia mahdollistaa valvotuissa tukea koko jalka

Flex urat jalkaterän tarjoavat joustavuutta ja liikkuvuutta

Kokoa muutettu nastat ergonominen malli vähentää painetta


goalinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia jalkapallo tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG? Olet onnekas, sillä goalinn:ssä, Jalkapallokengät katalogissa ja Jalkapallo kategoriassa, tarjoamme muita jalkapallo tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Umbro Saappaat Jalkapallo Speciali Eternal Premier AG

Kengänpohjan tyyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Umbria speciali

-

Erinomaiset kengät hiukan normaalia eveämmällä lestillä. Hyvä ja pehmeä nahka ja sekä laadukas pehmustus sisällä. Nappulat on AG, joissa on hyvä pito. Kengän koko hiukan pienempi kuin mitä on numerointi. Suosittelen varauksettomasti kaikille nahkakengän ystäville, ja kaikille joilla on hiukan tavallista leveämpi jalka.

Nahka, oikea ag -levy, leveä, oikean kokoinen, kaikki tarkastettu!

-

En käytä melkein kaikissa urheilujalkineissani 28cm / 280jp harvinaista poikkeusta lukuun ottamatta. Minulla on myös kohtalaisen leveät ja paksu jalat ja pidän parempana nahkaa, joka mukautuu jalan muotoon. Nämä saappaat ovat oikein kokoisia ja tuntuivat uskomattoman turvallisilta, mutta mukavilta ensimmäisestä pelistä (ei rakkuloita tai epämukavuutta missään). Nahka on korkealaatuista, oikealla tyynyllä ja mieluummin kuin K-nahkaa, joka tuntuu minulle liian pehmeältä ja saa minut tuntemaan olonsa epävakaaksi. AG-levy tuntui erinomaiselta viimeisimmillä gen keinotekoisilla (kokeillut niitä kuivilla ja märillä päivillä), että "ruoho" on korkea. Vielä testattava, kun sää kuumenee keväällä / kesällä. Rakastan myös heidän muotoiluaan, superklassikoita! Kun nykyiset FG-kengät vanhenevat, harkitsen näitä Umbrosia myös FG / HG-variantissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up