up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spalding

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

plus
  • Play videoSpalding Koripallo Kori NBA Gametime Series
  • Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Tuotekuvaus Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Ominaisuudet:.

Board Size 122cm x 82cm Polykarbonaatti Taustalevy Korkeudensäätö 2,44m 3,05m


Jos etsit Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series:a, tänään on onnenpäiväsi. goalinn:ssa, omassa jalkapalloverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Valmennus tuotteet. goalinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Koripallokorit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Koripallokorit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Spalding Koripallo Kori NBA Gametime Series

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Törkeää palvelua

-

Tuotetta ei ole koskaan saapunut huolimatta lukuisista asiakaspalvelupyynnöistä, jotka satunnaisesti heti, kun vuoro tulee chattiin, aiheuttaa chatin pudottamisen. Enemmän kuin viikko myöhässä, minulla ei vieläkään ole uutisia tilauksestani. En suosittele sivustoa minkäänlaiselle ostolle

Tuotteen laatu

-

Minusta se näyttää hyvältä korilta korkeuden säädettävyyden ja yleisen laadun suhteen, vaikka jotkin osat ovat olleet viallisia ja kaiken ruuvaaminen maksaa hiukan, jotta se olisi kunnossa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up