up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sklz

Sklz Käyttöpaino Pro Training

plus
  • Play videoSklz Käyttöpaino Pro Training
  • Sklz Käyttöpaino Pro Training

Sklz Käyttöpaino Pro Training

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Sklz Käyttöpaino Pro Training

Parempien painojen odotus on ohi.

Nämä 4 kilon painot on valmistettu korkealaatuisesta, kestävästä kumista ja suunniteltu toimimaan Pro Training System -järjestelmän kanssa, ja tukevat tiukasti Pro Training -sauvat, kaaret ja tavoitteet mille tahansa pinnalle.

Pitää Pro Training Agility -sauvat ja kaaret käytettävissä kaikilla pinnoilla.

Lisää vakautta Quickster Soccer Trainer- ja Pro Training -tavoitteisiin paremman tasapainon saavuttamiseksi kaikilla pinnoilla.

4 lb kestävää kumia.

Mukana 2 kpl.
Jos etsit korkealaatuisia Jalkapallo kartio tuotteita, siinä tapauksessa Jalkapallo kartio täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Sklz Käyttöpaino Pro Training:a, jonka tämänhetkinen hinta on 64.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. goalinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia jalkapallo varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Sklz Käyttöpaino Pro Training:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Sklz Käyttöpaino Pro Training

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up