up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming

Salming Pitkät Housut Reload

Salming Pitkät Housut Reload

plus
  • Play videoSalming Pitkät Housut Reload
  • Salming Pitkät Housut Reload
  • Salming Pitkät Housut Reload

Salming Pitkät Housut Reload

Tuotekuvaus Salming Pitkät Housut Reload

Elastinen vyötärö kiristysnauhalla, vetoketjulla takatasku, sivutasku, Big Salming logoSalming Reload Housut on valmistettu funktionaalisesta polyesterikankaasta. Ne on suunniteltu huolella rennolla säännöllisellä sovituksella ja mukavalla elastisella vyötäröllä kiristysnauhalla. Housut on suunniteltu laadukkaalla tumman makro-logo sivulla, kaksi sivutaskua ja pieni nauhautettu takatasku. Täydellinen valinta, jos etsit toimivaa huppari täydellisellä rennolla sovituksella.

Tekniset tiedot:

Materiaali: Shell 1: 100% Polyester Shell 95% polyesteriä 5% elastaania.

Taskuja: sivutaskut, nauhatut takataskut.

Tiedot: YKK vetoketjut.

Sovita: Säännöllinen.


Tutustu nyt jalkapallo valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Salming-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. goalinn:sta, omasta jalkapallo verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Salming tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Salming Pitkät Housut Reload. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Salming Pitkät Housut Reload

Pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up