up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSalming Lyhythihainen T-paita Rex
  • Salming Lyhythihainen T-paita Rex
Salming

Salming Lyhythihainen T-paita Rex

plus

Salming Lyhythihainen T-paita Rex

Tuotekuvaus Salming Lyhythihainen T-paita Rex

Match jersey tehty joustavasta toiminnallinen Salming Coolfeel? polyesterimateriaalia. Fit on tigth ja jersey on deflektorilistan niskassa. Ottelu jersey on tehty elastisesta langasta ja erityinen turvattu saumat eivät sauma katkenneita aikana korkean suorituskyvyn ja karkea toimintaa.

Tekniset tiedot:

materiaali:

100% polyesteriä


Rakastatko jalkapallo:a? Hanki oma Salming Lyhythihainen T-paita Rex ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Salming:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman jalkapallo mallit, useimmat T-paidat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Salming Lyhythihainen T-paita Rex

Hihatyypit
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up