up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSalming Lyhythihainen T-paita Rex
  • Salming Lyhythihainen T-paita Rex
Salming

Salming Lyhythihainen T-paita Rex

plus

Salming Lyhythihainen T-paita Rex

Tuotekuvaus Salming Lyhythihainen T-paita Rex

Match jersey tehty joustavasta toiminnallinen Salming Coolfeel? polyesterimateriaalia. Fit on tigth ja jersey on deflektorilistan niskassa. Ottelu jersey on tehty elastisesta langasta ja erityinen turvattu saumat eivät sauma katkenneita aikana korkean suorituskyvyn ja karkea toimintaa.

Tekniset tiedot:

materiaali:

100% polyesteriä


Salming Lyhythihainen T-paita Rex erikoistarjous on sinua varten! Käy goalinn:ssa, kun haluat uusia jalkapallovarusteesi. goalinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Salming, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten vaatteettuotteet.

Ominaisuudet Salming Lyhythihainen T-paita Rex

Hihatyypit
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Rajaus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up