up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoSalming Lyhyet Housut Regina
  • Salming Lyhyet Housut Regina

Salming Lyhyet Housut Regina

plus
Salming

Salming Lyhyet Housut Regina

Tuotekuvaus Salming Lyhyet Housut Regina

Regina ottelu shortsit ovat hyvin sovitettu Regina jersey. Shortsit tehdään samoja toiminnallisia ja venyvä Coolfeel? polyesteriä. Vyötärönauha on valmistettu pehmeästä Elastic Salming logolla. Nainen muoto ja enemmän tiukat. Valkoiset shortsit sisäputkellinen shortsit.

Ominaisuudet:

hengittävä

painetut logot

Kiristin vyötäröllä

lyhyt jalka

Tekniset tiedot:

materiaali:

100% polyesteriä


Salming Lyhyet Housut Regina on tuote, jonka löydät Housut kategoriasta, Naisten vaatteet:sta, omasta jalkapalloverkkokaupastasi, goalinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista goalinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Salming Lyhyet Housut Regina:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa jalkapallo:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Salming Lyhyet Housut Regina

Pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Salming lyhyt

-

Todella hyvä laatu, nopea toimitus sen jälkeen, kun se saapui myymäläänsä ja niin hyvä viestintä tilaukseen ja kuljetukseen Espanjasta Italiaan.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up