up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming
360

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

plus
  • 360Salming Kengät Ninetyone
  • Play videoSalming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Kengät Ninetyone

Salmingsin suorituskykyinen sneaker-kenkä on erittäin pehmeä mokkanahka, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja joustavuutta. Ulkopohja on valmistettu raakakumista, joka antaa suurimman vetovoiman ja maaperän tuntumaan. Mutta siellä on enemmän kuin silmällä tämän suorituskyvyn sneaker kenkä, sisällä raaka kumi ulompi pohja kuori on piilotettu EVA suorituskyky välipohja, joten tämä kenkä erinomainen sisäinen suorituskyky kenkä sekä viileä näköinen sneaker. Suede on luonnollinen materiaali. Jos kengät likaantuvat, kuivaa harjalla lika pois, käytä sitten mokkaharjaa. et voi pestä suedea.

Tekniset tiedot:

materiaali:

Todellinen mokkanahka


Haluatko ostaa Salming Kengät Ninetyone:n? Olet oikeassa paikassa! goalinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Käsipallokengät malleja. Tutustu nyt uusiin Miesten kengät tarjouksiimme goalinn:ssa. Näitä Salming-merkkisiä Käsipallokengät tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Salming Kengät Ninetyone

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Arvostelu

-

Se on rohkea käsipallomaalivahdin kenkä. Se muistuttaa Adidaksen erityistä, mutta siinä on purupohja ja vahvempi kantapää, joten se sopii paremmin jalkoihisi. Str. sopii hyvin normaalikokoon.

Viileä

-

Erittäin mukavat, oikean kokoiset, vahvat ja vahvistetut kengät mokkasta huolimatta, iloinen poikani, mitattuna kokoon nähden minkä tahansa merkkisen kengän senttimetrejä (joita poikani käyttää) ja etsin niitä taulukosta Salming ja koko on tullut täydellinen ... Poikani on käsipallo ja upea maalivahti

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up