up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salming

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

plus
  • 360Salming Kengät Ninetyone
  • Play videoSalming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone
  • Salming Kengät Ninetyone

Salming Kengät Ninetyone

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salming Kengät Ninetyone

Salmingin suorituskyvyn sneaker-kengissä on erittäin pehmeä mokkanahka, joka tarjoaa suurta mukavuutta ja joustavuutta. Ulkopohja on valmistettu raakakumista, joka antaa maksimaalisen vetovoiman ja lähelle maastoa. Mutta siellä on enemmän kuin silmällä tämän suorituskyvyn sneaker kenkä, sisällä raaka kumi ulompi kuori on piilossa EVA suorituskykyä välipohja, joten tämä kenkä erinomainen sisäinen suorituskyky kenkä sekä viileä näköinen sneaker.

Tekniset tiedot:

Paino: 346 g

Pudotus: 9 mm

Materiaali: Real mokkanahka

Pino: 10 mm keskeltä kantapää19 mm jalka pallo

Välipohja: Performance EVA

Ulkopohja: XR110?

tekniikka:

TGS 62/75:

Vääntöohjausjärjestelmä. Jalka kantapään ja jalka pallo (62% kengän) on suunniteltu ylimääräistä vakautta, joka päättyy ns? Baletti? linja, 75 ° kulma. 75 asteen eteen olemme varustaneet kengän joustavammin, jotta voimme stimuloida jalkojen luonnollisia liikkeitä. TGS 62/75 ottaa huomioon kaikki kävelyn syklin kriteerit. Samalla se pehmentää kitkan aiheuttamia kantoja sivuttaisten liikkeiden aikana. Kenkä taipuu täsmälleen oikeissa paikoissa, mikä stimuloi jalkojen luonnollisia lateraalisia ja eteenpäin suuntautuvia liikkeitä.

Ergo Heelcup:

Vakauttamaan ja kiinnittämään kantapään, joka on avain suuren istuvuuden ja mukavuuden aikaansaamiseksi, olemme kehittäneet uuden anatomisen Ergo Heel Cupin, joka on hiukan pidempi kuin keskimääräinen kantapää.

Suoritus EVA:

Sisällä raakakumia ulkopohjainen pohja on piilotettu EVA-suorituskyky välipohja.

XR110:

Jotta voisit hallita koko tämän kulmakivetuloksen, XR110-ulkopohja on ylimääräinen tahmea kehitetty yhdiste!


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi jalkapallo verkkokaupastamme. Osta Salming Kengät Ninetyone alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin jalkapallo tuotteisiin Miesten kengät ja täydennä varusteitasi goalinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Salming Kengät Ninetyone

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up